Son dakika haberi: Alanya'da tur teknesi alabora oldu... Acı haber geldi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2020 12:54

Alanya'dan son dakika haberi.. Antalya'nın Alanya ilçesinde içinde turistlerin bulunduğu tur teknesi alabora oldu. Olayda bir kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Yaklaşık 30 yolcunun bulunduğu tur teknesindeki yolcuları kurtarmak için Sahil Güvenlik ekiplerinin de çalışması devam ediyor. Olayda kayıp olan bir kişinin cesedine ulaşıldığı bildirildi.

Haberin Devamı

Olay, yaklaşık 1 saat önce Cilvarda burnu önü fosforlu mağara önünde meydana geldi. İçinde turistlerin bulunduğu tur teknesi kötü hava şartları sebebiyle alabora olup battı.

Son dakika haberi: Alanyada tur teknesi alabora oldu... Acı haber geldi

Kazadan kurtulan turistlerin bazıları yüzerek 30 metre uzağındaki kayalıklara ulaşırken, bazı yolcuların kurtarılması için çalışmaların devam ettiği bildirildi. Olayda kayıp olan bir kişinin cesedine ulaşıldığı bildirildi.

Son dakika haberi: Alanyada tur teknesi alabora oldu... Acı haber geldi

'ARAMA KURTARMA FAALİYETLERİNE SON VERİLDİ'

Alanya Sahil Güvenlik Komutanlığ'ndan yapılan açıklamada ise  şu ifadeler kullanıldı: Alanya’da 37 şahıs kurtarıldı ve 1 şahsın cansız bedenine ulaşıldı. Teknede toplam 38 kişi olduğunun öğrenilmesi üzerine arama kurtarma faaliyetlerine son verildi. 

Haberin Devamı

Son dakika haberi: Alanyada tur teknesi alabora oldu... Acı haber geldi

KAPTAN GÖZALTINA ALINDI

Antalya’nın Alanya ilçesinde 1 turistin yaşamını yitirdiği, 5'i Türk mürettebat, 32'si Rus turist olmak üzere 37 kişinin kurtarıldığı tekne kazası sonrası kaptan Ali K. gözaltına alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!