Slovakya'da ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Slovakyada ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2011 12:37

Slovakya, ünlü aktör Anthony Hopkins tarafından canlandırılan film karakteri "Hannibal Lecter"a özenen 43 yaşındaki adamı konuşuyor.

Haberin Devamı

Slovakya'da öldürüp yiyebileceği birini bulmak için internette ilan veren 43 yaşındaki bir adam, polis tarafından gerçekleştirilen operasyonla yakalandı.

Associated Press'in haberine göre, iki çocuk babası Slovakyalının internetten verdiÄŸi ilana bir Ä°sviçre vatandaşı olumlu yanıt verdi.Â

Ancak ismi açıklanmayan Slovak "yamyam"ın kendisini öldürüp yemesine izin vereceğini söyleyen İsviçreli son anda fikrini değiştirdi ve polise haber verdi.

İhbar üzerine harekete geçen Slovak polisi şüphelinin ülkenin doğusundaki Kysak kasabasındaki evine baskın düzenledi. Slovak "yamyam", operasyon sırasında kendisini İsviçreli kurban gibi tanıtan bir polis memuru da kullanan güvenlik güçlerine ateş açtı.

Çatışmada bir polis ağır yaralanırken, vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden şüphelinin durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Şüpheliyle "kurban adayı"nın üzerinde anlaştığı plana göre, "yamyam" kurbanını önce zehirleyecek, ardından yakındaki bir ormanda kalbinden bıçaklayacaktı. Ardından kurbanının vücudunu parçalara ayıracak olan "yamyam", onları evinde yiyecekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!