Skype’a video desteği

Güncelleme Tarihi:

Skype’a video desteği
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2005 00:00

İnternet üzerinden sesli görüşme sağlayan şirketlerin önde gelen isimlerinden Skype, yazılımının son sürümüne video destekli görüşme özelliğini de ekledi. Şu an deneme sürümü bulunan Skype 2.0 ile kullanıcılar sesli görüşmenin yanı sıra görüntülü sohbet ile daha etkileşimli bir iletişim imkanı yakalayabiliyor.

Haberin Devamı

Yaklaşık 70 milyon kullanıcısıyla dünyanın en popüler İnternet bazlı sesli iletişim yazılımı olan Skype yazılımının en son çıkan deneme sürümü video desteği de sağlıyor. Son sürümle Skype kullanıcıları artık aralarında sesli görüşmenin yanı sıra görüntülü iletişim de kurabilecek.

 

Skype yetkilileri yaptıkları açıklamada, henüz deneme aşamasında olan yazılımın en son haline gelene kadar daha da güçleneceğini ve böylece eksiksiz bir dijital iletişim aracı ortaya çıkaracaklarını ifade etti.

 

Skpe ayrıca, Skype hizmetiyle daha verimli bir şekilde kullanılabilecek Webcam ve kulaklıklar geliştirilmek üzere Logitech ve Creative firmalarıyla ortaklıklar kurduğunu da yaptığı basın açıklamasında duyurdu.

 

Haberin Devamı

http://www.skype.com/

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!