Siyasilerden Mevlid kandili mesajları

Güncelleme Tarihi:

Siyasilerden Mevlid kandili mesajları
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2007 14:13

Mevlüd Kandili nedeniyle, TBMM Başkanı Bülent Arınç, Anavatan lideri Mumcu, DYP Genel Başkanı Ağar ve BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu birer mesaj yayınladı.

Haberin Devamı

TBMM Başkanı Bülent Arınç mesajında, Mevlid Kandili ile çok müstesna günlere ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bu anlamlı gecenin barış, huzur ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diliyorum" dedi.

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu mesajında, "Hz. Muhammed'in doğumunun 1436. yıldönümü vesilesiyle kutlanan Kutlu Doğum Haftası'nın ve Mevlid Kandili'nin tüm insanlığa barış, adalet ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ederim" dedi.

Doğru Yol Partisi Genel Başkanı Mehmet Ağar mesajında Mevlid Kandili'nin tüm insanlığa huzur getirmesini dilerken, "Ülkemizden başlayarak tüm İslam coğrafyasında ve tüm dünyada şefkat, sevgi, hoşgörü, adalet ve huzur ikliminin hakim olması dileklerimle, milletimizin ve tüm islam aleminin Mevlid Kandili'ni tebrik ediyorum" dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu da mesajında, "İçerisinde yaşadığımız sıkıntılı, karanlık, gözyaşı ve hüznle dolu günlerin sona ermesini temenni ediyor, Mevlid Kandili'ni ve Kutlu Doğum Haftası'nı tebrik ediyorum" diye belirtti.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!