Site Dedektifi iz peşinde !

Güncelleme Tarihi:

Site Dedektifi iz peşinde
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2002 15:27

"Araştırmacı internetçiniz" Site Dedektifi, bu kez, oturduğunuz yerden kaliteli şarap nasıl ısmarlanır, internet alışverişinde fiyat karşılaştırması nasıl yapılır ve çizgi roman kahramanlarından Osmanlı padişahlarına kadar birbirleriyle alakasız her konuda ayrıntılı bilgiye nasıl ulaşılır sorularına cevap arıyor.

Haberin Devamı

Sizin de Site Dedektifi'ne önerebileceğiniz adresler varsa "teknonet@hurriyetim.com.tr"ye yazabilirsiniz.

İmece usülü ansiklopedi

"Wikipedia: Bedava Ansiklopedi" sloganıyla yayın yapan bu web sitesi, dünyanın dört bir yanından internet kullanıcıların katkılarıyla oluşturulmuş zengin içerikli bir bilgi kaynağı... İnternet kullanıcılarının Ocak 2001'den beri 50 bin 538 konu başlığı girdiği sitenin amacı, 100 bin konu başlığına ulaşmak... İngilizce yayın yapan Wikipedia'nın kullanıcıları arasında daha çok akademisyenler ve öğrenciler olmakla birlikte dileyen herkes katkıda bulunabiliyor.  Arama kutusuna öğrenmek istediğiniz şeyi yazdığınızda, konuyla ilgili bilgiye ve linklere ulaşabiliyorsunuz.
www.wikipedia.org

Tıkla, şarap kapında !
Dünya ve Avrupa şarap sektöründe giderek yükselen bir trend izleyen Bulgar şaraplarını internetten sipariş edebilirsiniz. Yapmanız gereken "hediyeniunutma.com" adresine girerek, hediyelik özel ambalajında kapınıza getirilecek şaraplar arasında seçim yapmak... Şaraplar için nakliye ücreti alınmadığını da belirtelim.
www.hediyeniunutma.com

En ucuzu nasıl bulurum ?
Satın aldığınız ürünün aynısının birkaç mağaza ötede daha ucuza satıldığını görmek çok can sıkıcıdır. Beğenerek aldığınız şeyden bir anda soğursunuz... akakce.com, bu tür bir sorun yaşamamanız için hizmet veren bir site. İster internette alışveriş yapın, ister sadece fiyat araştırması yapın, bu sitede cep telefonundan bilgisayara, klimadan DVD'ye kadar çok çeşitli ürünlerin hangi sitede kaça satıldığını öğrenebilirsiniz.
www.akakce.com

Daha önceki sayfaları okumak için tıklayın:
Site Dedektifi 4
Site Dedektifi 3

Site Dedektifi 2
Site Dedektifi 1

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!