Şişli'de trafik tartışması... Aracı yumrukladı 'Camı indirsene' diyerek tehdit etti

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2025 11:09

Şişli D-100 Karayolu’nda iddiaya göre otomobiliyle seyir halinde olan avukat Zühre Dilşat L. (28) ile motosikletli H.A. (28) arasında yol verme tartışması çıktı. Motosikletli, aracın camına vurunca kadın sürücü cep telefonuyla yaşananları kayda aldı. Bunu gören motosiklet sürücüsü de cep telefonuyla kayıt almaya başladı. Birbirlerini kaydettikleri sırada motosikletli, 'İndir camı birşey diyeceğim’ diyerek kadın avukatı tehdit etti. Yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haberin Devamı

Olay, 25 Eylül Perşembe günü saat 11.30 sıralarında D-100 Karayolu Mecidiyeköy mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre karayolunda 34 NBR 558 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan avukat Zühre Dilşat L. ile 34 NB 5343 plakalı motosiklet sürücüsü H.A. yol verme nedeniyle tartışmaya başladı. O sırada motosiklet sürücüsü otomobildeki kadına 'İndir camı' diyerek araca yumruk attı. Motosikletli daha sonra aracı yol kenarına çeken kadın avukatın yanına geldi. 

Şişlide trafik tartışması... Aracı yumrukladı Camı indirsene diyerek tehdit etti

'İNDİR CAMI BİRŞEY DİYECEĞİM'

Motosiklet sürücüsü 'Sen gör, bak camı indir, sıkıntı yok. Camı indir, bak problem yok. Camı indir. Tamam indir camı birşey diyeceğim. Hadi gel karakola gidelim' diyerek kadını tehdit etti. Ardından da yaşananları kayıt altına almaya başladı. Daha sonra da, 'Yol ortasında durdu. Birşey yaptığım için beni tahrik ediyor. Bilerek yapıyor ortada hiçbirşey yok. Şimdi ben bunu nasıl sosyal medyada yayınlıyorum sen gör' diyerek tehditlerine devam etti.

Haberin Devamı

PLAKAYI SÖKÜP OLAY YERİNDEN UZAKLAŞTI

Tartışmanın ardından plakasını söktüğü iddia edilen motosiklet sürücüsü, motokuryenin araya girmesiyle olay yerinden uzaklaştı. Yaşananlar cep telefonu kameralarına yansırken, olayın ardından avukat Zühre Dilşat L., elindeki görüntülerle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına giderek motosiklet sürücünden şikayetçi oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!