Son dakika... Şişli'de silahlı saldırı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2020 15:33

İstanbul Şişli'de trafikte tartıştıkları sürücüyü, bir kadın başından bıçakla yaralarken yanında bulunan erkek ise tabancayla sürücüye ateş etti. Kurşunlar şans eseri kimseye isabet etmezken saldırganlar olay yerinden kaçtı.

Haberin Devamı

Olay, Cumhuriyet Mahallesi, Ergenekon Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, biri kadın iki kişinin bulunduğu otomobil ile iki kişinin bulunduğu otomobil sürücüleri trafik kavgasına tutuştu. Kavgada otomobilden inen kadın elindeki bıçakla diğer otomobilin sürücüsünü başından hafif yaraladı. Daha sonra yoluna devam eden otomobili takip eden saldırganlar kavga ettikleri kişinin otomobilinin önünü kesti. Yanında kadın olan saldırgan tabancasını çekerek 4 el ateş etti. Kurşunlar şans eseri kimseye isabet etmezdi. Önü kesilen otomobil sürücüsü Mehmet Şefik Bilici, başına isabet eden bıçakla hafif şekilde yaralanırken, yanındaki arkadaşı ise saldırıdan yara almadan kurtuldu.

ERKEK DE ATEŞ ETTİ

İlk kavgada Mehmet Şefik Biliciyi bıçakla başından hafif yaralayan kadın ve yine Mehmet Şevket Bilici'ye otomobilinin önünü keserek tabancayla ateş eden erkek kendi otomobillerine binerek olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri saldırının olduğu Ergenekon Caddesi'ni trafiğe kapatarak incelemelerde bulundu.

Haberin Devamı

Yaralı Mehmet Şevket Bilici, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken polis saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Bu arada saldırının olduğu yerde toplanan vatandaşları polis sosyal mesafe kurallarını hatırlatarak uyarılarda bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!