Şırnak'ta baba dehşeti! Katliamdan korkunç detaylar... İlk ifadesi ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2022 15:41

Şırnak'ın İdil ilçesinde Hasan Karaaslan (40), eşini ve 3 kızını pompalı tüfekle öldürdü. Karaaslan’ın daha sonra annesinin hemen yandaki evinin bahçesinde uyuyan 2 çocuğu da öldürmek için oraya yöneldiği ortaya çıktı. Sesler üzerine bahçeye gelen komşuları gören Karaaslan, daha sonra bu eyleminden vazgeçti ve polise teslim oldu. Öte yandan Hasan Karaaslan’ın ilk ifadesi ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Olay, İdil ilçesi Yeni Mahalle Botaş Caddesi'nde 01.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Hasan Karaaslan, evde uyudukları sırada eşi Leyla ile kızları Derya(17), Melek(16) ve Şerife Karaaslan'ı(13) pompalı tüfekle başlarından vurarak öldürdü. Hasan Karaaslan, daha sonra silahıyla birlikte polise giderek eşini ve çocuklarını öldürdüğünü bildirdi.

Şırnakta baba dehşeti Katliamdan korkunç detaylar... İlk ifadesi ortaya çıktı

Hasan Karaaslan, gözaltına alınırken olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekipleri, 4 kişinin cansız bedenleriyle karşılaştı. Kafalarına isabet eden mermilerle yaşamlarını yitirdikleri belirlenen anne ve 3 kızının cansız bedenleri otopsi için Şırnak Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Haberin Devamı

BİTİŞİK EVDE UYUYAN 2 ÇOCUK, KOMŞULAR SAYESİNDE KURTULMUŞ

Şırnak'ın İdil ilçesinde, eşini ve 3 kızını öldüren Hasan Karaaslan’ın daha sonra annesinin hemen yandaki evinin bahçesinde uyuyan, yaşları küçük ve 1'i erkek 2 çocuğunu da öldürmek için oraya yöneldiği ortaya çıktı. Silah sesleri üzerine bahçeye gelen komşuları gören Karaaslan’ın, daha sonra bu eyleminden vazgeçtiği ardından gidip polise teslim olduğu belirtildi.

Şırnakta baba dehşeti Katliamdan korkunç detaylar... İlk ifadesi ortaya çıktı

3 ÇOCUĞU ŞEHİR DIŞINDAYMIŞ

8 çocuğu olan Hasan Karaaslan’ın 2 erkek çocuğunun da Karadeniz’e fındık toplamak için gittiği, 1 çocuğunun ise İstanbul’da üniversite öğrencisi olduğu öğrenildi.

Şırnakta baba dehşeti Katliamdan korkunç detaylar... İlk ifadesi ortaya çıktı
Şerife Karaaslan (13)

ÖNCE KIZLARINI SONRA EŞİNİ ÖLDÜRDÜ

Öte yandan Hasan Karaaslan’ın, önce 3 kızını daha sonra silah sesleri üzerine uyanan ve çığlık atmaya başlayan eşini öldürdüğü belirtildi.

 İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Şırnak'ın İdil ilçesinde eşi Leyla ile kızları Derya (17), Melek (16) ve Şerife (13) Karaaslan'ı pompalı tüfekle öldürdükten sonra polise teslim olan Hasan Karaaslan’ın ilk ifadesi ortaya çıktı. Karaaslan’ın, ifadesinde, “Sesler duydum. Beni öldüreceklerini düşündüm. Ben de sıktım. Eşim diğer odaya kaçtı. Onu da diğer odada vurdum” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Hasan Karaaslan’ın emniyetteki işlemleri sürerken, anne ve kızlarının da Şırnak Devlet Hastanesi’nde otopsi işlemleri devam ediyor.

TUTUKLANDI

Şırnak'ın İdil ilçesinde, eşi Leyla ile kızları Derya, Melek ve Şerife Karaaslan'ı pompalı tüfekle öldürdükten sonra polise teslim olan Hasan Karaaslan, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. 

Anne ve kızlarının otopsi işlemleri ise tamamlandı. Cenazeler teslim alınırken, kızların tabutunun üzeri tülle örtüldü. Anne ve kızlarının cenazeleri, defnedilmek üzere İdil'e gönderildi.

DEHŞET EVİ GÖRÜNTÜLENDİ

Dehşet evi gün ağarınca görüntülendi. Komşulardan edinilen bilgilere göre, minibüs şoförü olan Hasan Karaaslan’ın şizofreni hastası olduğu, ara ara hastalığını nüksettiği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!