Şırnak Valisi Yerlikaya görevine başladı

Güncelleme Tarihi:

Şırnak Valisi Yerlikaya görevine başladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2007 12:29

MERKEZE alınan Selahattin Aparı’nın yerine Şırnak Valiliği’ne atanan Ali Yerlikaya, kente gelerek görevine başladı. Şırnak’ın son günlerde tek bir konu ile gündeme geldiğini söyleyen yeni Vali Yerlikaya, “Şırnak’ın güzel yönlerini dünyaya göstermek için çaba sarfedeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Şırnak’a atanan Vali Ali Yerlikaya dün akşam saatlerinde kente gelerek görevine başladı. Vali Yerlikaya’yı yardımcıları Mumen Öztürk, Ozan Balcı, Belediye Başkanı Ahmet Ertak, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Selçuk Yücel, törenle karşıladı. Makamında gazeetcilerle sohbet eden Vali Ali Yerlikaya, Şırnak’ı daha ileriye taşımak için birlikte çalışacaklarını söyledi. Şırnak’ın son günlerde tek bir konu ile gündeme geldiğini belirten Yerlikaya şunları söyledi:
“Şu andan sonra biz birlikte çalışarak Şırnak’ın güzel yönlerini de medyaya ve dünyaya göstermek için çaba sarfedeceğiz. Ben de artık Şırnaklıyım, kapım herkese açıktır. Hepimiz burada görev için hizmet için varız ve halka hizmet etmenin çok kutsal bir vazife olduğunun bilinci içerisindeyiz. Ben bu konuda bir vali olarak üzerime düşen görevi yapmaya hazırım.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!