Åžirketler için güvenlik duvarı

Güncelleme Tarihi:

Şirketler için güvenlik duvarı
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 09, 2007 10:15

Bilgi güvenliğinde dünya lideri Check Point, San Francisco'da düzenlenen RSA Konferansı'nda, orta ölçekli işletmelere, spyware, virüs, hacker saldırıları ve daha birçok güvenlik tehdidine karşı eksiksiz, çok katmanlı koruma sağlayan UTM-1 adlı yeni birleşik tehdit yönetimi (UTM - Unified Threat Management) cihazları ürün ailesini duyurdu.

Haberin Devamı

Kolay kurulumu ve merkezi yönetim özelliği ile UTM-1 cihazları, Fortune 1000 şirketlerinin güvenliğini sağlayan Check Point teknolojisini orta ölçekli kurumların hizmetine sunuyor.

Güvenlik duvarı, IPSec VPN, ağgeçidi antivirüs, antispyware ve saldırı önleme sistemi gibi entegre güvenlik özellikleri ile geleneksel güvenlik tehditlerine karşı koruma sağlayan UTM-1 ayrıca web sunucularını çeşitli tehditlere karşı koruyan web uygulama güvenlik duvarının yanısıra, VoIP, IM (anlık mesajlaşma) ve P2P uygulamalarına yönelik gelişmiş güvenlik işlevleri sunuyor.

UTM-1 ile entegre Check Point SmartCenter, herhangi bir ek yazılım veya donanım ihtiyacı olmadan cihazın merkezi olarak yönetilebilmesini saÄŸlıyor. UTM-1 ayrıca SSL VPN teknolojisi ile güvenli uzaktan eriÅŸim saÄŸlarken, kapsamlı izlem ve raporlama özellikleri ile BT yöneticilerine aÄŸ altyapılarının derinlemesine görüntüsünü sunuyor.Â

UTM-1 cihazları, Check Point'in birleşik güvenlik mimarisi ile tam entegre olarak çalışabiliyor. Cihazlar tek başına kurulup yönetilebildiği gibi, daha büyük bir ağın parçası olarak kurulup merkezi olarak da yönetilebiliyor. Halihazırda Check Point'in kurumsal çözümlerini kullanan büyük kurumlar da, mevcut SmartCenter yönetim altyapılarını kullanarak, uzak / şube ofisleri için UTM-1 cihazlarını yönetebiliyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!