Sırbistan'da kaza geçiren TRT kameramanına başsağlığı

Güncelleme Tarihi:

Sırbistanda kaza geçiren TRT kameramanına başsağlığı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2013 20:24

Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Sırbistan'da trafik kazasında yaşamını yitiren TRT kameramanı Elmas'ın ailesine ve TRT camiasına başsağlığı diledi.

Haberin Devamı

Visegrad Grubu Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere Macaristan'a gelen Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Budapeşte'deki Gül Baba Türbesi'ni ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, "Maalesef bugün Slovakya'da ziyaretimizi tamamlayıp Budapeşte'ye geldiğimizde Gül Baba'nın huzurunda bu üzücü haberi aldık. TRT camiasından Sayın Halil Elması'ın Sırbistan'da bir kazada vefat ettiği, iki kardeşimizin de yaralandığı haberi. Allah rahmet eylesin" dedi.

Davutoğlu, "TRT çok köklü bir kurum ve bütün elemanlarıyla dünyanın her yerinde haberciliği en başarılı şekilde yapan arkadaşlarımızdan müteşekkil bir ekip. Halil Elmas, büyük bir kayıptır. Allah bir daha böyle acı göstermesin, bu acıları tekrar yaşatmasın. Bütün TRT camiasına taziyelerimi sunuyorum. Ailesine taziyelerimi sunuyorum. Bundan sonra da inşallah TRT aynı başarılı çizgiyi sürdürürken başka acılarla karşılaşmayız" diye konuştu.

Türkiye'nin Belgrad Büyükelçiliğinden yapılan açıklamada, Sırbistan'da Belgrad-Niş otoyolunda bugün meydana gelen trafik kazasında, TRT'de çalışan bir kameramanın yaşamını yitirdiği, kazadan yaralı kurtulan dört kişinin ise farklı hastanelerde tedavi altına alındığı belirtilmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!