'Sırada ben olmak istemiyorum' demişti! Başsavcılıktan açıklama geldi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2020 18:55

Muğla'da yaşayan 21 yaşındaki T.Ç., yaklaşık iki yıldır 46 yaşındaki N.Ş. tarafından sosyal medyadan kendisinin taciz edildiğini öne sürmüştü. T. Ç.'nin sosyal medyada yaptığı paylaşım üzerine Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığından bir açıklama yapıldı.

Haberin Devamı

Başsavcılığın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Bazı sosyal medya platformlarında 21/07/2020 tarihinde “ölmek istemiyorum sırada ben olmak istemiyorum, bir genç kadının isyanı, yeni bir yardım çığlığı" başlığı altında yapılan paylaşıma ilişkin görüntülerden yola çıkılarak derhal Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca resen soruşturma başlatılmış ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla bir basın açıklaması yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. Şüpheli N.Ş.‘nin paylaşımları ve ifadesinde saplantılı ve takıntılı davranış sergilemesi ve Bodrum Devlet hastanesinden alınan gözlem altına alınmasının uygun olacağına dair rapora istinaden şüphelinin Manisa Ruh ve Sinir Hastalıklarında gözlem altına alınması talep edilmiş ve Sulh Ceza Hakimliğince gözlem altına alınmasına karar verilmiştir. Soruşturma Cumhuriyet Başsavcılığımızca gereken önem ve hassasiyetle devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

OLAY

Haberin Devamı

Muğla'da yaşayan 21 yaşındaki T.Ç., yaklaşık iki yıldır 46 yaşındaki N.Ş. tarafından sosyal medyadan kendisinin taciz edildiğini öne sürmüştü. Twitter hesabından, "Bugün yaşanan ve kendi yaşadıklarımdan korktuğum için bunları yazacağım. Ben zarar görmek, ölmek istemiyorum! Benim de başıma bela olan sapık, ruh hastası ve gerçekten şizofreni olduğuna emin olduğum 46 yaşında N.Ş. isimli şahıs, beni kafasına takmış." paylaşımı sonrası çok sayıda destek mesajı aldı. Olayın duyulmasının ardından Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.

Sırada ben olmak istemiyorum demişti Başsavcılıktan açıklama geldi
N. S.'nin sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar

ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Sırada ben olmak istemiyorum demişti Başsavcılıktan açıklama geldi

Bodrum'da, sosyal medya üzerinden 1.5 yıldır T. Ç.'yi (21), taciz eden, polis ekiplerince gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen N. Ş., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı

Paylaşımlarındaki ve ifadelerindeki tutarsızlıklar nedeniyle N. Ş'nin, Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde gözlem altına alınmasına karar verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!