'Sinyalci Selami' İstanbul'da yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Sinyalci Selami İstanbulda yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2011 12:49

Başakşehir’e kadar takip ettiği bir işadamının park ettiği otomobilinin kilitlenmesini, sinyal bozucu cihaz kullanarak engelleyen ve daha sonra da araçtaki değerli eşyaları çalan Selami S. (29), gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Oto hırsızlık suçundan hakkında mahkemeler tarafından 18 ayrı suçtan aranması bulunan zanlı Selami S.’nin, benzer suçlardan poliste 42 farklı geliş kaydı olduğu ortaya çıktı. Trafikte gözüne kestirdiği lüks arabaları takip ederek araç sahibinden önce araca sinyal gönderen ve bu şekilde kilitlenmesini engelleyen zanlının, daha sonra otomobillere girerek içindeki değerli eşyaları çaldığı belirlendi. Zanlı, takip sırasında kullandığı satış sözleşmesi ile satın aldığı otomobilin plakasının, MOBESE kameraları tarafından tespit edilmesiyle yakalandı. Polis zanlıyla birlikte, otomobillerin merkezi kilit sistemini etkisiz hale getiren iki adet sinyal bozucu cihaz ele geçirildi.

Bir yıl önce tutuksuz yargılanmak üzere hapisten çıktığı öğrenilen Selami S. emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra çıkarıldığı adliyede tekrar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!