Sinema kursları

Güncelleme Tarihi:

Sinema kursları
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 1998 00:00

Haberin Devamı

Yaklaşık iki yıldır sinema ile ilgili atölye çalışmalarını sürdüren Z-1 Film Atölyesi'nde yeni dönem kursları başlıyor. Yönetmen Yavuz Özkan tarafından kurulan atölyede, senaryo, diyalog yazarlığı, oyunculuk ve sinematografi dallarında eğitim verilecek. Atölye çalışmaları, ABD, Macaristan, Polonya, İngiltere ve Fransa'daki sinema okulları ve çeşitli akademilerden gelen hocaların önderliğinde sürdürülecek. Bu temel derslerin yanısıra dileyenler fotoğraf, sinema kuramları, film grameri, montaj, video montaj ve reklam konulu seminerlerden birinden de seçmeli olarak yararlanabilecekler.

Z-1 Film Atölyesi'nde 20 Nisan'da başlayacak olan atölye çalışmalarına son başvuru tarihi 18 Nisan olarak belirlendi. Çalışma ile ilgili ayrıntılı bilgi, 293 46 72 numaralı telefondan alınabilir.

Salı toplantıları

YAPI Kredi Kültür Sanat Yayıncılık tarafından düzenlenen Salı Toplantıları devam ediyor. Bu kapsamda yarın Hayat ve Ayrıntı: 8 Fiil, Hayalde ve Eylemde: Kurmak konulu bir söyleşi var. Feride Çiçekoğlu Cengiz Bektaş, Doğu Perinçek ve Kenan Onuk konuşmacı olarak katılacağı toplantı, Yapı Kredi Sermet Çifter Kütüphanesi'nde saat 18. 45'te başlayacak.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!