Sinem şarkıcı oldu

Güncelleme Tarihi:

Sinem şarkıcı oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2009 14:58

Arda Turan ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Sinem Kobal şimdi de şarkıcılığa soyundu.

Haberin Devamı

Şarkıcı Sinem'in ilk sahnesi / Foto Galeri

Romantik Komedi film fragmanı / Video        Â

Sinem Kobal'ın en güzel pozları / Foto Galeri

Arda Sinem'i öpe öpe bitiremedi / Foto Galeri

Son dönemin en popüler oyuncuları arasında yer alan Sinem Kobal, yakında gösterime girecek olan Romantik Komedi filminin bir sahnesi için barda masa üstüne çıkarak, dans edip şarkı söyledi. Gecce.com'un haberine göre Nil Karaibrahimgil’in ‘Seviyorum Sevmiyorum’ şarkısını dans eşliğinde söyleyen Kobal, çekim öncesi şan dersi alarak rolüne hazırlandı.

Danslar için de bir koreograf ile çalışılması planlanırken Kobal, son dakika bu fikirden vazgeçerek ‘Gencim, içimden geldiği gibi oynarım. Şarkıyı da çok seviyorum ve gerçekten eğleneceğim’ diyerek reddetti.

Çekim sonrası, arkadaşlarıyla eğlenmeye gittiğinde bu kadar rahat olamayacağını söyleyerek ‘Ben de rolümü oynarken gerçekten kendimi kaptırdım. Romantik Komedi, bu yıl aşıkların filmi olacak’ dedi.

Yapımcılığını Murat Tokat’ın üstlendiği, Cemal Hünal, Engin Altan Düzyatan, Gürgen Öz, Sedef Avcı, Burcu Kara, Begüm Kütük, Kubilay Pembeklioğlu, Mert Yavuzcan ve Janset’ın de rol aldığı Romantik Komedi 5 Şubat 2010’da beyazperdede olacak. Senaryosunu Ceren Aslan ve Aslı Zengin’in yazdığı film üç yakın arkadaşın komik, eğlenceli ve romantik hikayesini anlatıyor.

Haberin Devamı

DÄ°ÄžER HABERLER

   

   

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!