Siirt'te facianın eşiğinden dönüldü!

Güncelleme Tarihi:

Siirtte facianın eşiğinden dönüldü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2020 11:17

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Karşıyaka köyünde yolcu minibüsünün üzerine çığ düştü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, çığ altında kalan araçta maddi hasar oluştu.

Haberin Devamı

Pervari ilçesine bağlı Karşıyaka köyünde yolcu minibüsünün üzerine yüksekten düşen çığ nedeniyle yol ulaşıma kapandı. Aracın içerisinde kimsenin olmaması faciayı önledi. Haber verilmesiyle olay yerine İl Özel İdaresi ekipleri sevk edildi. İş makineleri yolu açarak aracın bulunduğu yerden kurtarılmasını yardımcı olurken, 3 saatlik çalışma neticesinde araç çığ altından çıkarıldı. Çığ altında kalan araçta maddi hasar oluştu.

Siirtte facianın eşiğinden dönüldü

Pervari, Eruh ve Şirvan ilçelerinde kardan ötürü kapanan grup köy yollarının açılması için çalışmaların devam ettiğini belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, bu bölgelerde çığ düşmelerinin meydana geldiğini ve çığdan ötürü birden fazla köy yolunun kapandığını söyledi.

Haberin Devamı

Canpolat, "İlçelerimizde yoğun kar yağışları aralıklarla devam etmektedir. Kardan açtığımız birçok köy yolumuz çığ düşmesinden ötürü tekrar kapandı. Çığın düşmesinin arından yolun boş olması sevindirici olurken çığ düşen yollarımızı tekrar ulaşıma açmak için çalışmalarımız devam ediyor.

Bu bölgelerde canını dişine katan ekiplerimizi kutluyorum, ekiplerimiz büyük bir özveri veriyor ve yolların açılmasını sağlıyorlar" dedi.

Siirtte facianın eşiğinden dönüldü

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!