Sevişirken yakalanan Bulgar turist, güvenlikçiyi dövdü

Güncelleme Tarihi:

Sevişirken yakalanan Bulgar turist, güvenlikçiyi dövdü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2007 17:31

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde, 23 yaşındaki Bulgar turist Venitsislav İvanov Mitov, ağaçlık bölgede 20 yaşındaki Rus kız arkadaşı Yulia Khisamutdinova ile sevişirken kendilerini görüp uyaran 47 yaşındaki güvenlik görevlisi Ertürk Maraç'ı dövüp hastanelik etti.

Haberin Devamı

Alanya'daki olay, sabah saat 05.00 sıralarında Alanya Karayolları 13'üncü Bölge Müdürlüğü 133'üncü Şube Şefliği'nin hizmet sahası içinde meydana geldi. Karayolları Şube Şefliği'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Ertürk Maraç, korumakta olduğu yasak bölgeye giren 2 turisti uyarmak için yanlarına gitti. Karayolları'na ait lojmanların bulunduğu bahçeye giren Maraç, Bulgar Venitsislav İvanov Mitov ile Rus kız arkadaşı Yulia Khisamutdinova'yı sevişirken yakaladı. Sevgililere bölgeyi terk etmelerini söyleyen Maraç, Bulgar Mitov'dan sert bir karşılık aldı. Bulgar Mitov, kendisini uzaklaştırmak isteyen Maraç'ı dövdü. Olay yerinden kaçan Maraç, mesai arkadaşlarından yardım istedi. Durum, polise bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, Mitov ve Rus sevgilisi Khisamutdinova'yı gözaltına aldı. Cumhuriyet Polis Merkezi'nde ifade veren 2 sevgili, savcılık talimatıyla öğleden sonra serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Dalağına sert darbe alan, dişleri dökülen ve vücudunda ezikler bulunan güvenlik görevlisi Maraç ise kaldırıldığı Alanya Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Maraç, olayı şöyle anlattı:

“Görevli olduğum kulübede oturuyordum. Birden iki kişinin yasak olan bölgeye doğru yürüdüğünü gördüm. Peşlerinden gittiğimde, kendilerini uygunsuz bir halde yakaladım. Bunun üzerine uyarıda bulunarak uzaklaşmalarını söyledim. Bu sırada erkek turist beni darp etmeye başladı. Ben de arkadaşımın yanına kaçarak, polisi aramasını istedim. Polisi arayıp tekrar olay yerine gittiğimde, beni yine darp etmeye başladı. Sonrasını hatırlamıyorum. Bunlar nasıl turist anlamadım.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!