Sevda Kuşun Kanadında 4.bölüm fragmanı yayınlandı! - izle

Güncelleme Tarihi:

Sevda Kuşun Kanadında 4.bölüm fragmanı yayınlandı - izle
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2016 16:58

TRT 1’in dönem dizilerinden biri olan Sevda Kuşun Kanadında'nın 4.bölümünde olacaklar, izleyenleri merakta bıraktı. Yayınlandığı ilk günden itibaren izleyenleri ekran başına toplayan Sevda Kuşun Kanadında’nın 4.bölümünde neler olacak? Tümay hastanelik oluyor! Mustafa’nın mektupları ortaya çıkıyor! Sevda Kuşun Kanadında 4.bölümü hakkında ayrıntılar haberimizde...

Sevda Kuşun Kanadında 4.bölüm fragmanı yayınlandı! Bu hafta yayınlanacak bölümüyle herkesi merak içinde bırakacak olan dizinin yeni bölümünde neler olacak? TRT 1’in yeni dizisi Sevda Kuşun Kanadında bu akşam saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında!

Haberin Devamı

SEVDA KUŞUN KANADINDA 4.BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR;
Üniversite işgaline karşı çıkan Arif’in başına silah dayanır. Tarık, Arif’in vurulmasını istese de Tümay buna engel olmaya çalışır. Tümay’ın bu tavrına sinirlenen Tarık, bu durumu fırsat bilip Tümay’ı örgütten uzaklaştırmak ister.
İşgal sonrası Beyazıt Kulesi’ne kızıl bayrak çeken solcuların bu provokatif eylemini Zafer en iyi şekilde kullanmak için fitili ateşler, polise işgali sonlandırma emrini verir. Polisin üniversiteye sert biçimde girmesi sonucu kızı Tümay hastanelik olur.

Nesteren, Esma'ya sinsi planlar yapacak!
Arif Tümay’ın durumu duyar duymaz hastaneye gider. O sırada Zafer, hastanede iyi bakılamayacağından, kızını kendi evine götürmeye karar verir. Zafer yarı baygın Tümay’ı evine götürünce Nesteren de bu durumu Esma’ya karşı kullanmak için sinsi bir plan yapar.

Sevda Kuşun Kanadında 4.bölüm fragmanı yayınlandı - izle


Mustafa'nın mektupları ortaya çıkıyor!
Zeynep ve Mustafa cephesinde de gerginlik had safhaya ulaşır. Arif’in halası Müberra, Hüsnü Bey’in ve çocukların karşı çıkmasına rağmen yeğeni Arif ile kızı Zeynep’i baş göz etmenin hayalini kurar. Müberra Zeynep’in itirazlarından ve hareketlerinden şüphelenip odasını karıştırınca Mustafa’dan gelen mektupları bulur.

SEVDA KUŞUN KANADINDA 4.BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

SEVDA KUŞUN KANADINDA 3.BÖLÜM ÖZETİ
Üniversitenin solcular tarafından işgali sırasında Arif yaralanmıştır. Arif’i elinde bıçak olan Tarık mı yoksa havaya ateş açan Tümay mı yaralamıştır? Bu sorunun cevabı gizemini korurken hastaneye kaldırılan Arif, cebinde silah bulunması sonucu gözaltına alınır. Tümay ve Ömer, Arif’in suçsuz olduğunu bildiklerinden olaya müdahale ederler ancak sonuç değişmez. Bunun üzerine Tümay, Arif’in haksız yere içeri alındığını anlatıp, babasından (Zafer) yardım ister.
Zafer, Tümay’ın isteğiyle Esmalarda aile yemeğine kalır. Bu durum Nesteren’i çıldırtır. Yemeğin sonunda Tümay, beklenmedik bir durumla yüzleşecektir.
Bu arada Milli Türk Talebe Birliği’nde, işgal altındaki Hukuk Fakültesi’ne girmeye çalışan Cuma hakkında alınan infaz kararı tartışılmaktadır. Fakülte işgaline karşılık Ömer’in başını çektiği Ülkücüler de karşı bir hamlenin kararını alırlar. Arif ise bu işgal durumuna karşı çıkar ve fakülteye doğru harekete geçer.

Haberin Devamı

SEVDA KUŞUN KANADINDA KONUSU NEDİR?
Sevda Kuşun Kanadında, ’68 Kuşağı’ olarak bilinen ve o dönemde farklı coğrafyalarda gençleri etkileyen hareketin ülkemizdeki boyutunu, dönemin egemen güçlerinin, farklı görüşlere sahip gençleri nasıl manipüle ettiğini ve bu çatışma ortamına girmek istemeyen bir avuç gencin provokasyonlara karşı nasıl direndiğini anlatıyor.
Dizi, ilk etapta, 1968 sonundan başlayarak 1972 yılına kadar yaşanılan olaylardan esinleniyor ve bir imkânsız aşk hikâyesi üzerinden ilerliyor. Bu ülke gençlerinin, farklı kimlikler altında birbirleriyle çatışsalar da, ortak temel değerler ve kültürel zemin üzerinde buluştuklarında kardeşliklerini hatırlayıp yeni bir sevgi bağı kurabileceklerini anlatan ‘Sevda Kuşun Kanadında’ dizisi her Cuma TRT1 ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

OYUNCULAR
Murat Ünalmış - ARİF
Deniz Baysal -TÜMAY
Ufuk Bayraktar -ÖMER
Müge Boz - IŞIK
İlker Kızmaz -TARIK
Yavuz Bingöl - ZAFER
Tolga Ortancıl - HALİT
Bahadır Yenişehirlioğlu - HÜSNÜ
Derda Yasir Yenal - MUSTAFA
Emel Dede - LEYLA
Kadir Tataş - YILDIRIM
Özge Sezince-NESTEREN

BAKMADAN GEÇME!