Serik sapığı yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Serik sapığı yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2000 00:00

Haberin Devamı

Antalya'nın Serik ilçesinde kapılarını açık bulduğu evlere girerek kadınlara tecavüze yeltenen Ömer Çelik yakayı ele verdi.

SERİK'te evleri röntgenleyen ve kapıları açık bulduğu evlere girerek kadınlara tecavüze yeltenen 23 yaşındaki Ömer Çalık, polisin sıkı takibi sonucu yakalandı. Serik Merkez Mahallesi Salı Pazarı civarında bir eve giren sapık Ömer Çalık, banyo yapmakta olan bir kadına ‘‘Seninle yatmak istiyorum’’ diyerek tacizde bulundu.

Kadını kolundan sürükleyerek banyodan çıkaran Çalık, elinden kurtulmayı başaran kurbanının bağırması üzerine olay yerinden uzaklaştı. Çalık, aynı gün bu kez de bir başka eve giderek pencereye vurmaya başladı. Karşısına çıkan kadına, ‘‘Elimde senin çıplakken çekilmiş fotoğrafların var. Benimle yatmadığın takdirde bunları kocana veririm’’ diye şantaj yapmak istedi.

Bu sırada bir komşunun gelmesi üzerine kötü emeline ulaşamayacağını anlayan Çalık, yine kaçmayı başardı. Kadının haber vermesi üzerine polis sapığı kısa bir takipten sonra yakaladı. Tutuklanan Çelik'in daha önce de sarkıntılık suçundan hapse girdiği öğrenildi. İlçede geçtiğimiz hafta da 9 yaşındaki bir kız çocuğu tecavüz edilmek istenmiş ve karşı koyduğu için öldürülmüştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!