Serhan'a Pink Floyd'la veda

Güncelleme Tarihi:

Serhana Pink Floydla veda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2008 15:05

Grup Gündoğarken'in solisti Burhan Şeşen'in oğlu Serhan Şeşen'in cenazesi İstanbul'da toprağa verildi. Önceki gün tedavi gördüğü Alman Hastanesinde vefat eden Serhan Şeşen için Erenköy Galippaşa Camii'nde cuma namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi.

Haberin Devamı

CENAZE TÖRENİNDEN GÖZYAŞARTAN KARELER

Grup Gündoğarken'in solisti Burhan Şeşen'in 26 yaşında hayata veda eden oğlu Serhan, efnase Pink Floyd frubunun Wish You Were Here ('Keşke Burada Olsaydın) şarkısı eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Genç Şeşen için  Erenköy Galipaşa Camii'nde cuma namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Kılınan namazın ardından Şeşen'in tabutu alkışlarla cenaze arabasına konuldu. Bu sırada özel ses sistemiyle donatılmış bir arabadan Serhan Şeşen'in çok sevdiği Pink Floyd'un Wish You Were Here adlı şarkısı çalındı.

Törende, üstünde oğlunun resmedildiği tişört bulunan baba Burhan Şeşen  ile dedesi Turhan Şeşen, tabutun başında cenaze namazı öncesi taziyeleri kabul  etti.

GRUBUN KURUCUSUNA YAZILDI

Serhan Şeşen'in cenazesi camiden ayrılırken çalınan Wish You Were Here adlı şarkı efsane müzik grubu Pink Floyd'un en ünlü albümlerinden birine de adını verdi. 1995'te de konser versiyonunu single olarak yayınlanan Qish You Were Here grubun kurucusu Syd Barrett için yazıldı. Ancak genel olarak insanların yalnızlığını konu ediyor. Şarkının ana teması David Gilmour tarafından bulundu,  sözleri ise Gilmour ile Roger Waters birlikte kaleme aldı. Şarkı bir çok grup tarafından yeniden yorumlandı. Ayrıca David Gilmour, Richard Wright ve Smashing Pumpkins solist Billy Corgan tarafından da seslendirildi.

Haberin Devamı

Cenaze namazına, Serhan Şeşen'in annesi Nükhet Şeşen, kardeşi Dilhan  Şeşen, amcası Gökhan Şeşen, babasının amcası İlhan Şeşen, CHP İstanbul İl Başkanı  Gürsel Tekin, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, sanatçılar Ferdi Akarnur,  Harun Kolçak, Ali Rıza Binboğa, Ercan Saatçi, Levent Candaş, Ozan Doğulu, Kubat,  Edip Akbayram, Vedat Sakman, Oya Başar, Mor ve Ötesi, Nejat Yavaşoğulları, eski  futbolcularından Selçuk Yula ile sanat ve spor camiasının yanı sıra çok sayıda  sevenleri ve vatandaşlar katıldı.

Cenaze namazının ardından Serhan Şeşen'in cenazesi, sevdiği müzik  eşliğinde ve sevenlerinin alkışları eşliğinde götürüldüğü Çengelköy Mezarlığı'na  defnedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!