Seren’le Musti’nin Göcek kaçamağı

Güncelleme Tarihi:

Seren’le Musti’nin Göcek kaçamağı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 1999 00:00

Haberin Devamı

Her şey Bodrum'da başladı. Biri Kurban Bayramı'nda dinlenmek, diğeri konser vermek için Bodrum'a geldi. İşte ne olduysa Bodrum'un o çılgın atmosferinde oldu. Seren Serengil'le Mustafa Sandal'ın öteden beri süregelen dostluğu, birden sıcak bir aşka dönüştü. İki aşık, Göcek'in ilkbaharın başlarında tamamen ıssız olan koylarında birlikte tekne gezilerine çıkıyorlar.

Bodrum'da başlayıp Göçek'e yelken açan sürpriz ilişki, bir tesadüf eseri başladı. Seren Serengil, Kurban Bayramı arifesinde aralarında can dostu Eda Modoğlu'nun da bulunduğu arkadaş grubuyla dinlenmek için cipiyle Bodrum'a gitti. serengil, Türkiye'nin en ünlü tatil beldesinde eski sevgilisi Tuncer Öztarhan ve arkadaşlarına rastladı ve az daha eski aşkı yeniden filizleniyordu.

SABAHA KADAR SOHBET

Güzel bir bayram tatili geçiriren Seren Serengil, dostluğu çok eskilere dayanan Mustafa Sandal'ın Halikarnas Disko'daki konserini izlemek istedi. Ancak eski sevgilisi Tuncer Öztarhan ‘‘Ben gelmem’’ deyince Seren de kız arkadaşı Eda Modoğlu ile birlikte Musti'nin konserine gitti. Oldukça keyifli geçen konserde Mustafa Sandal, sahneden sürekli Seren'i onurlandıran konuşmalar yaptı, bu da genç yıldızı oldukça keyiflendirdi.

Musti, konser sonrası Seren'i odasına kahve içmeye davet etti. Kahveyle birlikte başlayan sohbet sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. Oteline dönen Seren Serengil, Mustafa Sandal ile saatler süren bu sohbeti nedeniyle yeni barıştığı sevgilisi Tuncer Öztarhan'la tartıştı. İki sevgilinin yolları bir kez daha ayrıldı ve Seren İstanbul'a döndü.

Öte yandan sevgilisi sevgilisi Yonca Dervişoğlu ile arası hayli ‘‘limoni’’ olan Musti, Seren'i telefonla aradı. Musti'nin sıcak ve içten telefon konuşmaları, Seren'i bayağı etkiledi ve Sandal'ın Göçek davetini hemen kabul etti...

İlk uçakla Dalaman

Havalimanı'na inen Seren, kendisini karşılayan arabayla Göçek Yat Limanı'na gitti ve Mustafa Sandal'ın sahibi olduğu ‘‘Yada’’ adlı yelkenli tekneye geçti. İki sevgili, daha sonra Göçek'in ıssız ve mavi sularında, yeni bir aşka yelken açtılar...



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!