Seksi yıldız uslandı

Güncelleme Tarihi:

Seksi yıldız uslandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 1998 00:00

Haberin Devamı

17 yaşında kamerayla tanışan, çevirdiği birbirinden erotik filmlerle tanınan İtalyanlar'ın seksi oyuncusu Patrizia Pellegrino, şimdi modayla ilgileniyor. Ünlü yıldız, Roma'da yayın yapan yerel bir televizyonda moda eleştirmenliği yapıyor.

Patrizia Pellegrino, İtalya'da henüz on yedisinde kamera karşısında cömertçe soyunarak seks filmlerinin aranan yıldızı olmuştu. Uzun bir süre birbiri ardına erotik filmler çevirdi. Kusursuz vücudunu seyirci ezberlemişti. Sonra evlendi ve sinema dünyasından elini eteğini çekti. Bu arada hamile kalan Patrizia Pellegrino'nun adı uzun süre duyulmadı.

Sonra Roma'da yayın yapan yerel bir TV kanalı olan ‘‘Cinquestella’’da moda eleştirmeni olarak ortaya çıktı. Defileleri izliyor, eleştirileri ile stilistlere, modaevlerine yön veriyordu. Dünün seksi yıldızının ağzından çıkan sözler, İtalyan modasını yönlendiriyordu.

Bir Armani, bir Valentino, bir Krizia, bir Santo Versace kreasyonunu önce Patrizia'ya beğendirmek zorundaydı. Seksi yıldızın başarılı programı ‘‘Momunque Chic’’ bir anda Cinquestelle kanalını sırtladı ve ağırlık kazandırdı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!