Şehvetli orangutan hastanelik oldu

Güncelleme Tarihi:

Şehvetli orangutan hastanelik oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 1999 00:00

Haberin Devamı

Tayland'ın başkenti Bangkok'taki Lopburi Hayvanat Bahçesi'nde ‘‘aşırı seks’’ yapması yüzünden güçten düşen orangutan Mike, hastanelik oldu. Yorgunluk ve bitkinlikten yemek yemeyi reddeden 14 yaşındaki Mike, Bangkok'a 260 km mesafedeki veteriner kliniğinde tedavi altına alındı.

Asya'nın ‘‘en hızlı orangutanı’’ olan Mike, kafese yeni getirilen dişi orangutan Mali'yi çok beğenmişti. En mutlu günlerini yaşıyordu. Ama hayvanat bahçesi müdürü Virat Phupeingchai'nin verdiği bilgiye göre Mike, son günlerde seksten başka bir şey yapmadığı için kolunu bile kaldıramaz hale geldi. Mike'ın iştahının kesilmesi üzerine telaşlanan yetkililer, son çare olarak şehvet kurbanı orangutanı hastaneye kaldırmaya karar verdiler.

Mike'ı tedavi altına alan veteriner Chisanu Tiyacharoensri, hayati tehlikenin söz konusu olmadığını belirterek ‘‘Mutlu çift biraz fazla seks yapmış. Mike'ın yorgunlugu bundan kaynaklanıyor. Kalp, karaciğer ve akciğer röntgeni aldık. Bir problem yok. Sadece sindirim sorunu mevcut. Sanırım Mali'nin durumu daha iyi’’ dedi.

Mike adlı orangutan, ‘‘çok renkli seks hayatı‘‘ nedeniyle tüm dünyada son derece ünlü. Bu özelliği nedeniyle birçok kez basında boy gösterdi. Mike 1996 yılında Tayvan'dan getirilen dişi orangutan Zuzu'yla yaptığı evlilik nedeniyle büyük ün yapmıştı. Mike-Zuzu çiftinin nikah törenini basının yanı sınra, binlerce kişi izlemişti. Ancak bu anlı şanlı evlilik, Mike'ın cinsel iştahı yüzünden yürümedi. İlk çocuklarını dünyaya getirdikten sonra cinsel soğukluk dönemine giren Zuzu, Mike'ın ilişkiye girmek için yaptığı tüm girişimleri geri çevirince, evlilik sona erdi. Bunun üzerine yalnız kalan Mike içine kapandı. Ancak Taylandlı bir hayırsever, geçen ağustos ayında dişi orangutan Mali'yi hayvanat bahçesine bağışladı. Böylece Mike ikinci kez aradığı mutluluğu buldu. Ancak bu sefer de aşırı seksten kaynaklanan yorgunluğa yenik düştü.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!