Şehit uzman çavuş için yardım kampanyası

Güncelleme Tarihi:

Şehit uzman çavuş için yardım kampanyası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2007 14:58

TUNCELİ'de vatani görevini yaptığı sırada 6 Kasım 2007 tarihinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit edilen Uzman Jandarma Çavuş Bahtiyar Şimşek'in, Kırşehir'in Kaman İlçesi'ndeki ailesine yardım için kamyanyası başlatıldı.

Haberin Devamı

Kaman Kaymakamı Şaban Acar başkanlığında Belediye Başkanı Necati Çolak, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Refik Bahadır, Malmüdürü Ali Çakmak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yanık, Sağlık Grup Başkanı Mustafa Navruz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Giziroğlu, Ziraat Odası Başkanı Selami Kayhan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mevlüt Çeçen ve Hacıpınar Mahallesi Muhtarı Ferhat Çetin'den oluşturulan bir komisyon toplandı. Toplantıda, 2 bin 860 sayılı Yardım Toplama Kanunu uyarınca 19 Kasım- 31 Aralık 2007 arasında nakdi yardım kampanyası başlatıldı. Kampanya uyarınca Kaman İlçesi'ndeki Ziraat Bankası'nda ‘49031899', Halk Bankası'nda ‘05000007' ve İş Bankası'nda ‘341029' nunamaralı yardım hesapları açıldı.

 Kampanyaya destek vermek isteyen herkesin hesap numaralarına bağışta bulunabileceklerini belirten Kaymakam Şaban Acar “Şehidimizin 8 Kasım'da yapılan cenaze törenine 7'den 70'e herkes katıldı. Kuru kuruya sahiplenmek bir şey ifade etmez. Şehidin geride bıraktığı emanetlerine de sahip çıkmalıyız. İnanıyorum ki halkımız bu kampanyaya destek olmak için birbiriyle yarışacaktır” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!