Şehit kanıyla ciro edilmiş bölünme çeki

Güncelleme Tarihi:

Şehit kanıyla ciro edilmiş bölünme çeki
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2013 02:15

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın bugün açıklayacağı Demokratikleşme Paketi’yle ilgili “Kimseyle tartışmadan demokratikleşme adımı atılmasından bahsetmek nasıl bir küflenmiş aklın ürünüdür. Başbakan, demokrasiyi paketlemeyi makarna, nohut, bulgur, pirinç paketlemeye mi benzetiyorsun?” dedi.

Haberin Devamı

Bahçeli, Mart 2014’te yapılacak yerel seçim hazırlıkları kapsamında, ilk aday tanıtım toplantısını dün düzenledi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya olduğunu açıklayan Bahçeli, özetle şunları söyledi:

“Başbakan bir türlü randıman verememiş, tutarlı davranamamıştır. Duruma göre değişmiştir, çarkıfelek gibi dönmüştür. Ne kadar suç ve suçlu varsa iktidarın güvencesi altındadır. Bingöl’de elle konulmuş gibi bulunan PKK’lılar, iktidarın psikolojik operasyonun bir parçasıdır. Silahlı teröristler her yerde kafa tutarken kimseler görmemiştir ama ne hikmetse cezaevinden firar edenler birkaç gün içinde kıskıvrak yakalanabilmişlerdir. Bu filmlerde bile olmayacak düzmece bir hadisedir. Başbakan milletinin aklıyla alay mı etmektedir?

Haberin Devamı

BAŞBAKAN ÇAPULCU AVINDA

AKP takviyeli palalılar hak arayanların ensesindedir. Başbakan ise çapulcu avındadır. Gezi Parkı üzerinde kurduğu derin komployu sürdürmenin arayışındadır. Coğrafyamızdan intikam almak isteyenlerin tamamı Başbakanın arkasında kuyruğa dizilmiştir. Başbakan, dikta özleminden yanıp kavrulmaktadır. Adeta cehennem ateşine odun taşımaktadır. PKK bastırdıkça, başbakan erzak paketi gibi demokratikleşme paketi hazırlamaya can havliyle koyulmuştur. Demokrasiyi pakete sığdırmak nasıl bir siyasi aklın harcıdır? Başbakan, demokrasiyi paketlemeyi makarna, nohut, bulgur, pirinç paketlemeye mi benzetiyorsun? Başbakan’ın demokratikleşme paketi PKK’ya sunulmuş, üzeri şehit kanıyla ciro edilmiş bölünme çekidir. Bu paket bir diyettir. Bu paket İmralı canisi, Kandil Dağı ve Başbakan arasında kurulan masada muhteviyatı kaleme alınmış yeni bir ihanet reçetesidir.

Densizin kim olduğunu, söz konusu başbakan yardımcısı (Bülent Arınç) inşallah görecek, gizli gizli ‘Ben ne yaptım ?’ diye her zamanki gibi ağlayacaktır.

ESMA KADAR DİKKATİNİ ÇEKMEDİ

Herhalde 8 aylık hamileyken teröristlerin ateşiyle can veren Elif Yavuz isimli kardeşimiz, Başbakanın dikkatini Mısır’lı Esma kadar çekmemiştir. Esma’ya haklı olarak ağlayan Başbakan, nedense Elif’i aklına bile getirmemiş, getirememiştir. Bu çifte standart bile Başbakan’ın timsah gözyaşlarını ele vermiş, kimler için mücadele verdiğini ortaya koymuştur.”

Haberin Devamı

Saffet Sancaklı Kocaeli adayı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 9 büyükşehir ve 11 il, 187 ilçe, 44 beldede partisinin göstereceği belediye başkan adaylarını dün açıkladı. Eski milli futbolcu ve MHP MYK üyesi Saffet Sancaklı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Açıklanan büyükşehir ve il belediye başkan adayları şunları:

“Adana: Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ankara: MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Antalya: MYK üyesi Kemal Çevik, Aydın: TBMM Meclis İdare Amiri Ali Uzunırmak, Balıkesir: İsmail Ok, Kocaeli: MYK üyesi Saffet Sancaklı, Mersin: Burhanettin Kocabaş, Ordu: Cemal Enginyurt, Manisa: Cengiz Ergün, Aksaray: Rıfkı Karabatak, Bartın: Cemal Akın, Bayburt: İdris Aydın, Burdur: Nadir Özcan, Çankırı: Hakkı Yalçın, Giresun: Orhan Erzurum, Gümüşhane: Mustafa Canlı, Isparta: Yusuf Ziya Günaydın, Kırklareli: Derya Bulut, Kilis: Hasan Mısırlıgil, Kütahya: Alim Işık, Osmaniye: Kadir Kara.”

Haberin Devamı

İstanbul’da MHP mitingi Cumartesi

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, İstanbul İl Başkanlığı’nda 5 Ekim’de yapılacak büyük ‘Demokrasi’ mitingiyle ilgili basın toplantısı düzenledi. Büyükataman, MHP olarak 9 ilde yapılması planlanan ‘Milli Değerleri Koru ve Yaşat’ açık hava toplantısının ilkini Bursa’da ‘Kuruluş’, 2’ncisini İzmir’de ‘Bayrak’, 3’üncüsünü Adana’da ‘Vatan’, 4’üncüsünü Erzurum’da ‘Birlik’, 5’incisini Konya’da ‘Türkçe’, 6’ncısını Elazığ’da ‘Kardeşlik’ temasıyla yaptıklarını hatırlattı. Büyükataman, : “İstanbul’da yapılacak ‘Demokrasi’ mitingi, rejim tartışmalarının yapıldığı, AKP iktidarının sureti haktan görünerek demokrasimizi, askeri darbeleri aratmayan sivil inkıtalarla kalbura çevirdiği bir zaman diliminde gerçekleştirilmiş olacaktır. Bu mitingle, Türk milletinin demokratik düzenin kural ve nimetlerini içine sindirdiği, bundan geriye dönüşe izin vermemek kararında olduğu dosta düşmana duyurulacaktır” dedi. DHA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!