Şehit annesi 'Yakışıklı oğlum' diyerek gözyaşı döktü

Güncelleme Tarihi:

Şehit annesi Yakışıklı oğlum diyerek gözyaşı döktü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2020 14:53

Suriye'nin El Bab bölgesinde düzenlenen saldırıda şehit olan Kızılay görevlisi Mehmet Arif Kıdıman (40) için evinin önünde helallik alındı. Emine Kıdıman oğlunun cenazesi başında, “Yakışıklı oğlum” diyerek gözyaşı döktü.

Haberin Devamı

Suriye’nin El Bab bölgesinde dün düzenlenen saldırıda şehit olan Kızılay Düzce Kan Merkezi’nde görevli Mehmet Arif Kıdıman'ın cenazesi gece saatlerinde memleketi Düzce’ye getirildi. Şehidin cenazesi sabah saatlerinde Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan evinin önüne getirildi. Burada şehit Kıdıman için dualar okundu, helallik alındı. Şehit oğlunun cenazesi başında gözyaşı döken Emine Kıdıman, "Yakışıklı oğlum" diye ağıtlar yaktı. Helallik alınmasının ardından Mehmet Arif Kıdıman’ın cenazesi törenin yapılacağı Merkez Büyük Camii’ne götürüldü.

Şehit annesi Yakışıklı oğlum diyerek gözyaşı döktü
BABASININ YANINA DEFNEDİLDİ

Suriye’nin El Bab bölgesinde hain saldırı sonucu şehit olan Kızılay çalışanı Mehmet Arif Kıdıman için Düzce Merkez Büyük Camii’nde tören düzenlendi. Cenaze törenine Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Selim Dağlı, Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, Düzce Valisi Cevdet Atay, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, Kızılay çalışanları, ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Haberin Devamı

Cenaze töreni sırasında üzüntü yaşayan anne Emine Kıdıman, ağabeyi Ali Kıdıman, ablası Işıl Kıdıman Sevindik ve kardeşi Mardin'de Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Soner Kıdıman'ı yakınları teskin etti.

Şehidin cenazesi kılınan cenaze namazının ardından omuzlarda cenaze aracına taşındı. Şehidin cenazesi daha sonra Düzce Şehir Mezarlığı’nda babası Mehmet Kıdıman’ın kabrinin yanında toprağa verildi.

Şehit annesi Yakışıklı oğlum diyerek gözyaşı döktü

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!