Şehir eşkıyaları yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Şehir eşkıyaları yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2000 00:00

Haberin Devamı

Büyükçekmece Beylikdüzü'nde geçen hafta kendi adlarına fuhuş yapmasını istedikleri 22 yaşındaki Flarin Başesku'yu, karşı çıkması üzerine sekizinci kattan atan seks çetesinin dört üyesi dün jandarma tarafından yakalandı. Çetenin zor kullanarak pazarladığı hayat kadınılarından birinin AIDS'li olduğu belirlendi.

Beylikdüzü Jandarma Karakolu'na bağlı ekipler, Romanya uyruklu Başesku'yu Büyükşehir Konutları B 37 Blok 8. Kat'taki evin balkonundan atan zorbaların peşine düştü. Gerçekleştirilen operasyon sonucu fuhuş çetesi üyeleri Murat Uzunyol, Sedat Cengiz, Aydın Durak ve Faruk Özçiçek yakalandı. Jandarma Baha İnce'nin de arandığını bildirdi.

Gözdağı vermek istemişler

Zorbalar sorgularında Laleli'de pusu kurarak ağlarına düşen yabancı uyruklu kadınların pasaportarına el koyup kendileri için fuhuşa zorladıklarını itiraf etti. Çete üyeleri daha önce aldığı jimnastik eğitimi sayesinde ölümden dönen Başesku'yu kendi için çalışan kadınlara gözdağı vermek için tartakladıktan sonra 8. kattan ittiklerini anlattı. Çetenin zorla çalıştırdığı yabancı uyruklu Sandu Alla, Mararu Daris, Shunino Evgeniya ve Tsera Khava da yakalanarak gözaltına alındı. Sandu Alla'nın Haseki Hastanesi'nde yapılan sağlık muayenisinde AIDS'li olduğu ortaya çıktı. Moldova'da hemşirelik yaparken para kazanmak için Türkiye'ye geldiğini belirten Sandu Alla, kendisini pazarlayanların AIDS'li olduğunu bildiğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!