Şehir eşkıyaları dükkanlarını bastı… Oyuncu ve annesine ‘tatlı’ dayağı!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2021 22:13

Dizi oyuncu Kerem Paşaoğlu, annesi Selma Efe ile birlikte tatlıcı dükkanı açtı. Kısa süre sonra yan komşularıyla aralarında tartışma çıktı. İsim hakkı tartışması dedikodu ile büyüdü ve bir kıvılcımla ortalık karıştı.

Haberin Devamı

İş yerini bastılar, küfürler edip, tehditler yağdırdılar. Sonra da dizi oyuncusu ile annesine tekme-tokat saldırdılar. Oyuncu Kerem Paşaoğlu ile hemen bitişikteki komşu esnafın arası zaten bir süredir gergindi; ama o gerginliği saldırı boyutuna taşıyan bir dedikodu oldu. Ve anne-oğul dehşet dolu dakikaları yaşadı.

KOMŞU KAVGASI

Oyuncu Kerem Paşaoğlu, "Aslında bizim herhangi bir problemimiz yoktu, onlar önce gelip benden markamızı istediler." “En son şunu dediniz, bunu dediniz diye geldiler, baktım ses yükseliyor, bir iletişim kurulamayacak gibi direkt polisi aradım.”

O telefon sonrası gruptan biri, Kerem Paşaoğlu'na saldırdı:

Oyuncu olduğum için yüzümü korumaya çalıştım. Yüzümü böyle sakladım alttan çeneme bir darbe aldım. Sırtıma yumruklar yedim, üstüm parçalandı.

Haberin Devamı

Şehir eşkıyaları dükkanlarını bastı… Oyuncu ve annesine ‘tatlı’ dayağı

Oğlunu kurtarmak için araya giren anne Selma Efe de kalabalığın şiddetine maruz kaldı:

"Neden yapıyorsunuz? 8-10 kişisiniz" dediğimde, "Seni de öldüreceğim" dedi. Kafama ve kollarıma yumruk atmaya başladı.

KORKUYORUZ

O saldırıdan anne ve oğul güvenlikçiler sayesinde kurtuldu. Oyuncu Kerem Paşaoğlu olaydan sonra dükkanını basan kişilerden şikayetçi oldu. Ama şüpheliler ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Oyuncu Paşaoğlu, “Bizim şu anda can güvenliğimiz yok ve mahkemeden uzaklaştırma talep ettik. Bu talebin bir an önce sonuçlanmasını bekliyoruz; çünkü korkuyoruz annem ve ben dükkandayız.” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!