Seda ve Mahsun'a Çakıcı sorgusu

Güncelleme Tarihi:

Seda ve Mahsuna Çakıcı sorgusu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 1998 00:00

Haberin Devamı

Olaylı şekilde ayrıldığı Prestij Müzik Şirketi'nin istediği 20 milyar liralık tazminatı ödememek için Alaattin Çakıcı'yı devreye soktuğu öne sürülen Seda Sayan, dün ifadesine başvurulmak üzere polis tarafından gözaltına alındı. Alaattin Çakıcı'nın telefonla tehdit ettiği iddia edilen Prestij Müzik Şirketi'nin ortağı, Seda Sayan'ın eski sevgilisi Mahsun Kırmızıgül'ün de, poliste bilgisine başvuruldu.

Emniyet, Alaattin Çakıcı'nın ‘kasası’ olarak bilinen Hüsnü Gülen'in gözaltına alındıktan sonra verdiği ifadeler doğrultusunda harekete geçti. Sayan sorgusunda şunları söyledi:

‘‘Uğur Çakıcı aracılığıyla tanıdığım Alaattin Çakıcı, bir gün beni telefonla aradı. Konuşmamız sırasında, neden moralimin bozuk olduğunu sordu. Prestij Müzik'in istediği tazminat olayını anlattım. Aracılık yapacağını söyledi. Kesinlikle şiddet kullanmamasını ve tehdit etmemesini söyledim. O da, kabul edip, telefonu kapattı. Ancak anlaşma sağlanamadı.’’

Bu olaydan sonra Çakıcı'ın Hüsnü Gülen'i arayıp, Mahsun Kırmızıgül'le görüşmesini istediği öne sürüldü. Gülen'in kendisine geldiğini doğrulayan Kırmızıgül ifadesinde ‘‘Hüsnü Bey'le konuşurken cep telefonumdan Alaattin Bey aradı. 'Kavga etmek size yakışmıyor. Barışın. Bu konuda elimden geleni yapmaya hazırım' dedi. Hiçbir şekilde tehdit etmedi. 600 bin dolar alacağımı 300 bin dolara indirdim. Ancak Seda Hanım'la yine anlaşamadık. Konu mahkemede’’ dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!