Sayısal Loto Sonuçları | MPİ Sayısal Loto'nun 14 Şubat Şanslı Numaraları

Güncelleme Tarihi:

Sayısal Loto Sonuçları | MPİ Sayısal Lotonun 14 Şubat Şanslı Numaraları
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2015 14:37

Sayısal Loto çekildi, talihliler belli oldu. 14 Şubat tarihli çekilişte kazandıran numaralar hangileri? Sayısal Loto çekilişinde 6 rakamın hepsini bilen çıkmadı ve devir gerçekleşti. 21 Şubat’ta yapılacak bir sonraki devirli Sayısal Loto çekilişine 1 milyon 542 bin 322 lira 29 kuruş devretti. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Sayısal Loto'da 6 rakamın hepsini bilen çıkmayınca devir gerçekleşti. 21 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek Sayısal Loto çekilişine 1 milyon 542 bin 322 lira 29 kuruş devretti.

İŞTE HAFTANIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI

Bu haftaki (14 Şubat) Sayısal Loto sonuçlarına göre kimse şanslı numaraları eksiksiz bilemedi.

14 Şubat 2015 tarihli 953. hafta Sayısal Loto sonuçları MPİ tarafından ilan edildi. Bu haftaki Sayısal Loto çekilişinde 6 rakamın hepsini bilebilen biri çıkmadı ve devir gerçekleşti. MPİ’nin paylaştığı Sayısal Loto sonuçlarına göre 21 Şubat’ta yapılacak bir sonraki devirli Sayısal Loto çekilişine 1 milyon 542 bin 322 lira 29 kuruş devretti. Devirli olması nedeniyle katılıın da daha yüksek olacağı hesaba katılırsa önümüzdeki hafta şans oyunu müdavimlerini büyük bir ikramiye bekliyor. İşte 14 Şubat tarihli Sayısal Loto sonuçları ve ikramiye miktarları:

Haberin Devamı

2, 8, 11, 15, 17 ve 23

Milli Piyango İdaresinden yapılan açıklamaya göre, bu haftaki çekilişte 5 bilen 274 kişi, 2 bin 372 lira yirmibeşer kuruş, 4 bilen 12 bin 205 kişi, 40 lira altmışar kuruş, 3 bilen 206 bin 150 kişi, 6 lira altmış beşer kuruş ikramiye alacak. Çekilişte, 2 milyon 516 bin 417 lira ikramiye dağıtıldı.

Hasılattan KDV olarak 1 milyon 614 bin 875 lira 34 kuruş, Şans Oyunları Vergisi olarak da 901 bin 942 lira 7 kuruş kamuya aktarılacak.

Sayısal Loto Sonuçları | MPİ Sayısal Lotonun 14 Şubat Şanslı Numaraları

Sayısal Loto 6/49, Şans Topu, On Numara ve Süper Loto (Sayısal Oyunlar) oynarken nelere dikkat edilmeli?
Her kolonda seçilen rakamların kutucuğuna dik olarak işaretlenmesi gerekmektedir.
İşaretleme kırmızı kalemle yapılmamalıdır,
Doldurduğunuz bir kolonu oynamadan vazgeçtiyseniz veya yanlış bir işaretleme yaptıysanız; o kolonun altındaki İPTAL kutusunun işaretlenmeniz yeterlidir.
Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmanız mümkündür.
İşaretlediğiniz kuponla bayiden aldığınız biletteki numaraların, seçtiğiniz numaralar olup olmadığını kontrol ediniz.
Kuponlar ikramiye talep hakkını vermez.
Çoklu çekiliş işaretlemek suretiyle aynı numaraları 2, 3 veya 4 çekiliş için de oynayabilirsiniz.
18 Yaşından küçük olanlar bu oyuna katılamazlar. Kazanan biletlere ikramiye ödenmesini isteyemezler.
Sayısal oyunlara ait biletler termal kağıttan üretilen bilet olup ısıdan korunmalıdır.

Haberin Devamı

Mali şartlar:
Sayısal Oyun bayiliği almaya hak kazananlardan, 2000 ABD Doları nakit teminat ve bayilik faaliyeti süresince İdarece belirlenen tutarda Haftalık Gider Karşılığı alınır.
Sayısal oyun bayiliği verilen işyerine, Türk Telekom A.Ş. tarafından tesis edilecek iletişim hattının kurulum aşamasındaki tesis, ölçüm ve kanal kira ücretleri ile hat nakil masrafları bayi tarafından ödenir.

Sayısal Oyun bayilik verilme usul ve esasları:
Yukarıda belirtilen şartlara haiz olanlara, Sayısal Oyunlar Yönetmeliği çerçevesinde bayi adaylarının huzurunda noter tarafından gerçekleştirilen kura çekilişi ile Sayısal Oyunlar bayiliği verilmektedir.
Kura çekilişi sonunda Sayısal Oyun bayiliği almaya hak kazananlara İdaremizce bayilik verilmektedir.
Kura çekilişi ile belirlenenlerden, gerekli koşulları taşımadıkları sonradan tespit edilenler, bayilik için herhangi bir hak iddia edemezler. (Kaynak: millipiyango.gov.tr)

BAKMADAN GEÇME!