Sayısal Loto hangi günler çekiliyor?

Güncelleme Tarihi:

Sayısal Loto hangi günler çekiliyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2020 15:30

Milli Piyango İdaresi (MPİ) tarafından düzenlenen ve katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan Sayısal Loto, şans oyunu tutkunlarının en çok merak ettikleri arasında yer alıyor. Vatandaşlar özellikle Sayısal Loto'nun haftanın hangi günleri oynandığını araştırıyor. Peki, Sayısal Loto hangi günler çekiliyor?

Haberin Devamı

MPİ'nin en çok tercih edilen şans oyunlarından Sayısal Loto'nun çekiliş günleri vatandaşlarca merak ediliyor. Sayısal Loto oyununun çekiliş günlerine merak eden vatandaşlar, konuya dair bilgi almak için internette araştırma yapıyor. İşte, 'Sayısal Loto hangi günler çekiliyor?' sorusunun yanıtı...

Sayısal Loto oyunu çekilişleri Çarşamba ve Cumartesi günlerinde yapılmaktadır.

SAYISAL LOTO OYUNU HAKKINDA

Süper Loto, Milli Piyango İdaresi tarafından Perşembe günleri çekilişi yapılan bir şans oyunudur. Aynı kolonda 1'den 54'e kadar olan rakamların arasından altı rakam seçilerek oynanır. Süper Loto'dan ikramiye kazanabilmek için aynı kolon içerisinden en az üç rakamın çekiliş sonuçları ile uyuşması gerekir.

Altı rakam çekiliş sonuçları ile uyuştuğu durumda büyük ikramiye kazanılır. Büyük ikramiye bilen olmadığı durumda bir sonraki haftaya devir eder. 25 Ekim 2007 tarihinden beri şans oyunu her haftanın Perşembe günü yapılmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!