Sayısal Loto çekilişi sonuçları: 4 Nisan Sayısal Loto sonuç sorgulama ekranı - İşte şanslı rakamlar

Güncelleme Tarihi:

Sayısal Loto çekilişi sonuçları: 4 Nisan Sayısal Loto sonuç sorgulama ekranı - İşte şanslı rakamlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2020 23:36

4 Nisan Sayısal Loto canlı çekilişi sonuçları için bekleyiş sona erdi. Cumartesi akşamı tamamlanan kuranın ardından Sayısal Loto ikramiye kazandıran numaralar belli oldu. Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleşen çekiliş sonrası MPİ sonuç sorgulama ekranı ve 4 Nisan Sayısal Loto çekiliş sonuçları üzerinden öğrenilecek olan şanslı rakamlar erişime açıldı. MPİ'den yapılan açıklamaya göre,  Sayısal Loto oyununun 1311'inci çekilişinde 6 bilen 2 kişi, 578 bin 942 lira 50'şer kuruş ikramiyenin sahibi oldu. Gözler şimdi Sayısal Loto sonuçlarında. İşte, 4 Nisan Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve MPİ Sayısal Loto sonuç sorgulama ekranı...

Haberin Devamı

Sayısal Loto oyununun 4 Nisan Cumartesi günkü sonuçları noter huzurunda saat 21:15'te Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleşti. Son çekilişinde büyük ikramiyenin 2 kişiye çıktığı oyunda, günler öncesinden Sayısal Loto kuponlarını hazırlayan şans oyunu meraklıları, 4 Nisan Sayısal Loto çekilişinde hangi numaraların çıktığını sorgulamaya başladı. İşte, heyecanla beklenen Sayısal Loto sonuçları...

4 NİSAN SAYISAL LOTO SONUÇLARI

Sayısal Loto oyununun 1311. çekilişi MPİ tarafından tamamlandı. 4 Nisan Sayısal Loto canlı çekilişi sonrası şu numaralar ikramiye kazandırdı;

5-14-25-27-46-49

Sayısal Loto çekilişi sonuçları: 4 Nisan Sayısal Loto sonuç sorgulama ekranı - İşte şanslı rakamlar

Haberin Devamı


Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, çekilişte 5 bilen 66 kişi 7 bin 19 lira 40'ar kuruş, 4 bilen 3 bin 701 kişi 94 lira 15'er kuruş ve 3 bilen 71 bin 713 kişi de 12 lira 90'ar kuruş ikramiye kazandı.

Büyük ikramiye isabet eden kuponların Isparta'nın Merkez ve Ankara'nın Altındağ ilçelerinden yatırıldığı belirtildi.

SAYISAL LOTO CANLI SONUÇ SORGULAMA

SAYISAL LOTO SONUÇLARI NASIL VE NEREDEN ÖĞRENİLİR?

En çok ilgi gören şans oyunları arasında yer alan Sayısal Loto'nun çekiliş sonuçları Milli Piyango İdaresi'nin (MPİ) resmi internet sitesinden sorgulanıyor. Sayısal Loto'nun 4 Nisan tarihli sonuçlarına göre ikramiye kazandıran numaralar öğrenilebilecek.

Sayısal Loto kuponları nasıl doldurulur?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Sayısal Loto oyunu çekilişleri Çarşamba ve Cumartesi günlerinde yapılmaktadır.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.
Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!