Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama: 27 Şubat Çılgın Sayısal Loto canlı çekiliş sonuçları millipiyangoonline'da

Güncelleme Tarihi:

Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama: 27 Şubat Çılgın Sayısal Loto canlı çekiliş sonuçları millipiyangoonlineda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2021 21:52

Çılgın Sayısal Loto sonuçları bu akşam belli oldu. Haftanın üçüncü Çılgın Sayısal Loto çekilişi Sisal Şans tarafından 27 Şubat tarihinde gerçekleşti. Alp Kırşan'ın sunumuyla canlı yayında yapılan çekiliş sonrası, kazandıran numaralar millipiyangoonline'da yayınlandı. Çılgın Sayısal Loto sonuç ekranı ile ikramiye bilgileri öğrenilecek. İşte, Çılgın Sayısal Loto canlı çekiliş sonuçları sorgulama ekranı.

Haberin Devamı

Alp Kırşan'ın sunumuyla Çılgın Sayısal Loto çekilişi bu akşam saat 20.45'te gerçekleştirildi. Milli Piyango TV Youtube kanalından, hurriyet.com.tr'den ve TV8'den canlı olarak yayınlanan Çılgın Sayısal Loto çekilişinin sonuçları millipiyangoonline'da erişime açıldı. 125 Milyon TL'yi aşan büyük ikramiye üzerine hayal kuran şans oyunu tutkunları, çekilişin sonuçlarına odaklandı. Aşağıdaki linkten çekiliş sonuçlarını sorgulayabilirsiniz. 

 

Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama: 27 Şubat Çılgın Sayısal Loto canlı çekiliş sonuçları millipiyangoonlineda

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Çılgın Sayısal Loto'da son çekiliş 24 Şubat Çarşamba günü gerçekleşmiş, büyük ikramiye devretmişti.  Şans oyunlarının kare ası olan Sayısal Loto, Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri saat 21.30'da çekiliyor. Sonuçlar Millipiyangoonline.com üzerinden canlı izlenebiliyor ve sorgulanabiliyor.

BAKMADAN GEÇME!