Saydam Günler'de buluşalım

Güncelleme Tarihi:

Saydam Günlerde buluşalım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 1997 00:00

Haberin Devamı

Piya Kültür Evi tarafından Şahin Kaygun'un anısına düzenlenen ‘‘2. Piya Saydam Günleri’’ bugün başlıyor. 110 ayrı fotoğrafçının dia gösterisi yapacağı saydam günleri 26 Ekim'e kadar devam edecek. Gösteriler Aksanat, Fotoğrafevi-Fuji Film, İfsak ve İtalyan Kültür merkezinde izlenebilecek.

Bu etkinliğe fotoğrafçı arkadaşlarımızdan Çetin Korkmaz da Festival Müzisyenleri konulu dia gösterisiyle katılıyor. Bugün Saat 15.00'te Beyoğlu Tünel’deki İfsak Kültür Merkezi’nde yapılacak olan gösteride İstanbul festivallerinde son on yılda izlediğimiz müzisyenlerle hasret giderebileceksiniz. Bu dia gösterisi Zulu, Urgu ve Kızılderili müziği eşliğinde sanat severlere sunulacak. 25 Ekim cumartesi ise yine gazetemiz fotografçılarından Kutup Dalgakıran'ın ve Mehtap Yücel'in gösterileri olacak.

Dalgakıran, cezaevleri, Güney Doğu Anadolu ve Süryaniler ağırlıklı konulardan oluşan gösterisini saat 17.00'de, Yücel de 32 mm, Lomo marka Sovyet yapımı küçük bir makine ile çekilmiş fotoğraflardan oluşan gösterisini saat 17.45'de, Beyoğlu Aksanat'da sunacaklar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!