Sarmısaklı Whopper

Güncelleme Tarihi:

Sarmısaklı Whopper
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 1999 00:00

Haberin Devamı

Burger King'in alevde ızgara hamburgeri Whopper, şimdi farklı bir tatla lezzet düşkünlerinin sofralarında. Türk damak tadına uygun Whopper'ın lezzetine farklı bir tat katan Acılı Whopper'dan sonra şimdi de Sarmısaklı Whopper tüm Burger King'lerde.

Düşlerdeki renkler

Nina Ricci'nin ilkbahar-yaz 1999 için yarattığı renkler dünyası, parlak, canlı, yumuşak, rahat ve içten. Gözler, aydınlık, durgun, yumuşak ve düşünceli; dudaklar, hassas ve arzulu; tırnaklar, doğal görünümlü, oje bu sezonun olmazsa olmaz aksesuvarı.

Zegna yaza hazır

Ermenegildo Zegna'nın geçen yıllarda başlattığı bir sezon sonrası koleksiyondan örnekler sergileme geleneği bu yıl da devam ediyor. Nişantası mağazasında 1999 yaz koleksiyonundan örnekler sergileniyor bugünlerde. Koleksiyona üç çizgi hakim: Sartorial, soft ve sportswear.

İndirime devam

Tüm Damat&Tween mağazalarında sezon sonu indirimi sürüyor. Orka Group'un uluslararası iki markası Tween&Damat'ta moda ve kalite bugünlerde yüzde 50 indirimli fiyatlarla. Damat&Tween geçici kart uygulaması indirim döneminde de geçerli.

Her yaşa uygun

Maybelline basit bir makyaj markasından çok farklı, makyajda yeni bir nesil, yeni bir kavram, yeni bir tarz. Maybelline her yaşta ve yaşam biçimindeki kadına sesleniyor. Maybelline, Türkiye'de zincir mağazalar, süpermarketler ve büyük mağazaların raflarında yerini aldı.

Anne ve bebeğe kolaylık

Bebeğin, doğumdan 2 yaşına kadar kullanabileceği bir yapı sergileyen Sistem 5, salıncaktan mama sandalyesine kadar beş farklı şekilde kullanılabiliyor. Mothercare'in yeni ürünü sistem 5, annelere sağladığı kolaylığın yanı sıra, bebeğin becerilerinin gelişmesine de yardımcı oluyor.

Satenin cazibesi

Geliştirdiği ürünlerle hem iç hem de dış piyasada adını duyuran Taç Linen, 98/99 sonbahar-kış koleksiyonunu piyasaya sundu. Taç Linen'in koleksiyonunda yer alan saten çarşaflar, farklı desenleri içinde doğanın tüm renklerini yatak odalarına taşıyor. Yüzde 100 pamuktan dokunan saten çarşaf takımları, Zorlu Linen imzasını taşıyor.

2000 yılının modası

ESCADA, Margaretha Ley ve Couture koleksiyonları ile 2000'li yıllara hazır. ESCADA 1999/2000 sonbahar-kış defilesi tüm dünyadan 2 bini aşkın konuğa büyük bir defileyle sunuldu. Yeni milenyum tasarımları giyinmenin yeni gerçeğini yorumluyor. Bunu yaparken fütürist olmaktan çok modernliği yeğleyen ESCADA, modanın altında yatan temel değerleri yeniden değerlendiriyor.

Kazandıran alışveriş

Gima kasalarından sadece 100 bin TL'sına satılan Gima SuperCard'lar hem indirim avantajı hem de şans dağıtmaya devam ediyor. 7 Ocak'ta başlayan 2. SuperCard kampanyası 7 Mart'a kadar sürecek. Gima SuperCard kullanan ve başvuru formunu dolduran müşteriler, 1 Opel Frontera 4x4 ve 10 Corsa'ya sahip olma şansını yakala-yabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!