Sarkozy Merkel Ergenekon kardeşliği

Güncelleme Tarihi:

Sarkozy Merkel Ergenekon kardeşliği
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2012 00:00

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, kadrosunda Sarkozy, Merkel, Kılıçdaroğlu, Öcalan’ın bulunduğu Neocon-Ergenekon kardeşliğinin Türkiye’yi istikrarsızlaştırmaya çalıştığını söyledi.

Kriz lobisini nakavt ettiklerini ifade eden Gedikli, “Bunlar bir nevi gözü dönmüş insanlar” dedi.
AA’nın sorularını yanıtlayan Gedikli, yazar Paul Auster’ın açıklamalarıyla ilgili şunları söyledi: “Neocon-Ergenekon kadrosu Türkiye’yi istikrarsızlaştırmaya çalışıyor. Bu yapı Türkiye ile her zaman uğraşıyor. Türkiye’de kaos, korku, kriz yaratmak istiyorlar. Ama Neocon-Ergenekon kardeşliği beyhude bir çaba içerisinde. Türkiye’deki güven ve istikrar ortamını kimse yıkamaz. Bu grubun şifresi ise sivil dikta. Bütün yapılanları, konuşulanları sivil diktaya bağlıyorlar. Paul Auster de bunun için devreye girdi. İrtica gündemden düştükten sonra yeni öcü ‘sivil dikta’ oldu.”
Neocon-Ergenekon kadrosu
“1993’te Türkiye’de darbe yapılmış aslında. Neocon-Ergenekon yapısı öyle bir yapı ki devletin içine çöreklenmiş, adeta bir ur gibi. Bunlar bir nevi gözü dönmüş insanlar. Düşünün kendi komutanlarını infaz ediyorlar. Gazeteciler konuşuluyor ama komutanları infaz etmişler. Eşref Bitlis’in, Turgut Özal’ın ölümü şüpheli. Neocon-Ergenekon ortaklığının amigoları medya. Dikkat ederseniz ne söylerseniz söyleyin konuyu sivil diktaya bağlıyorlar papağan gibi. Bu biraz da Arap Baharı ile bağlantılı. Sivil dikta var ya oralarda. Şimdi aynı konsepti Türkiye’ye uyarlamaya çalışıyorlar. Türkiye’de de sivil bir dikta olacak ki bir başkaldırı olsun, bir isyan olsun. ‘Burada biz bunalıyoruz, gazeteciler içeride’ gibi söylemlerin hepsi aynı tezgahın ürünü. Yapı böyle bir yapı.
Neocon-Ergenekon kadrosunda teknik direktör Şimon Peres; kaleci, teröristbaşı Abdullah Öcalan; geri üçlüde, Nicholas Sarkozy, Angela Merkel, Binyamin Netenyahu; orta sahada, Mehmet Haberal, Doğu Perinçek, Mustafa Balbay, Tuncay Özkan, Yalçın Küçük; ileride de Kemal Kılıçdaroğlu ve Selehattin Demirtaş var. Kulübün başkanları da finansal oligarklar. Finans lordları yani. Bunlar finansal operasyonlar yapıyorlar. Faiz lobiciliği yürütüyorlar ama AK Parti Hükümeti, kriz lobisini nakavt etti. Türkiye’de ilk kez kriz lobisi, faiz lobisi nakavt oldu. Türkiye’ye operasyon çektiler ama başarılı olamadılar.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!