‘Sapıklar adası’nda cinayet

Güncelleme Tarihi:

‘Sapıklar adası’nda cinayet
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2011 00:00

Yunanistan’da, seks alemleri ve skandalları ile Mikonos adasını geride bırakan Zakinthos’da iki Yunanlı taksici, kavga ettikleri bir İngiliz turisti bıçaklayarak öldürdü, dört turisti de yaraladı.

Haberin Devamı

Ölen gencin, bir zamanlar İngiliz milli futbol takımının maskotu olduğu ortaya çıktı. Olay, Zakinthos Adası’nın, “Turistlerin sapıklıkları için serbest bölge” sayılan tatil beldesi Lagana’da meydana geldi. Müşteri bekleyen iki Yunanlı taksici, bir lokantanın önünde toplanan ve yüzlerine lazer ışığı tutan beş İngiliz turistle çatıştı.

Tartışma üzerine bıçak çeken Yunanlı taksiciler, 19 yaşındaki Robert James Sebbage’yi öldürdü, dört arkadaşını da yaraladı. Yaşları 21 ve 23 olan iki taksici de yakalandı. 

Ölen İngiliz turistin ailesi, medyaya oğullarının 14 yaşındayken İngiltere-Brezilya maçında maskot olarak sahaya çıktığı ve David Beckham ile çekilmiş bir fotoğrafını dağıttı.

/images/100/0x0/55eade5af018fbb8f89bdb06

Haberin Devamı

Yunanistan’ın İtalya’ya bakan İyon Denizi’ndeki Zakinthos Adası’nı yüzde 70’i İngiliz olmak üzere her yıl 700 bin turist ziyaret ediyor. İngiliz turistler, i Lagana’da oral seks yarışmaları ve barlarda masaların üstünde canlı seks gösterileri yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!