Şans Topu sonuçları açıklandı! 30 Mayıs Şans Topu sonuç ekranı millipiyangoonline'da

Güncelleme Tarihi:

Şans Topu sonuçları açıklandı 30 Mayıs Şans Topu sonuç ekranı millipiyangoonlineda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2021 22:56

Şans Topu'nda bu haftanın son çekilişi için geri sayım sona erdi. Noter huzurunda ve canlı yayında yapılan çekilişin ardından büyük ikramiye için kupon yapan binlerce şans oyunu tutkunu, çekilişin sonuçlarına odaklandı. İşte, 30 Mayıs Şans Topu sonuç ekranı...

Haberin Devamı

30 Mayıs 2021 tarihli Şans Topu çekilişi hakkındaki araştırmalar sürüyor. Kupon yaparak şanslarını denemek isteyen şans oyunu müdavimleri, Milli Piyango TV YouTube kanalı üzerinden de canlı izlenebilen çekilişin sonuçlarını sorguluyor. İşte, 30 Mayıs Şans Topu çekilişinden bilgiler...

Şans Topu çekilişi saat 20:00’da gerçekleştirildi. Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr'den canlı olarak yayınlanan Şans Topu çekilişinin sonuçları millipiyangoonline'da açıklandı.

Çekilişin sona ermesinin ardından sonuçlar Millipiyangoonline.com adresinden yayınlandı.

SONUÇLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

ŞANS TOPU'NUN KURALLARI

Bir kolonun üst bölümünde 34, alt bölümünde 14 numara bulunmaktadır. 34 numara arasından 5, 14 numara arasından 1 tanesi işaretlenir.

Haberin Devamı

Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

Tek kolon ücreti 2 TL’dir.

Sen Seç!

Kolonunu ister kendi seçtiğin sayılar ile istersen de Rastgele seçeneğini kullanarak sistem tarafından rastgele seçilecek sayılar ile oluşturabilirsin. Satış noktalarında satılan Şans Topu oyunu için ise ,kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 5+1 numara ile şanslı kupon oluşur.

Sistem Oyunu!

Sistem oyunu; çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Bir kolonda üst bölümden 5 numaradan fazla ve/veya alt bölümden 1 numaradan fazla işaretlenmesiyle sistem oyunu oynanabilir. Bu durumda birden çok kolon oluşturulur. Üst bölümden en fazla 10 numara, alt bölümden ise 14 numara işaretlenebilir.

Çoklu Çekiliş!

Çoklu Çekiliş seçeneği işaretlenerek birden fazla çekilişe katılınabilir.

İptal

Doldurduğun kolonu oynamaktan vazgeçilirse ilgili kolonun altındaki iptal kutucuğu işaretlenerek, kolon iptal edilebilir.

 

 

BAKMADAN GEÇME!