Sanatçılar sanal dünyayı sevdi

Güncelleme Tarihi:

Sanatçılar sanal dünyayı sevdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2001 12:14

Sanatçılara ulaşmak artık daha kolay... Aralarında Türkan Şoray, Serdar Ortaç, Kubat ve Gülben Ergen'in de bulunduğu çok sayıda sanatçıya, internet adresleri sayesinde de ulaşabilirsiniz. Sanal dünanın en çok ilgi gören sanatçılarının başında Türkan Şoray geliyor.

Haberin Devamı

Türk sinemasının sultanı  Türkan Şoray'ın ''www.turkansoray.net'' adlı internet adresi, sevenlerinden yoğun ilgi görüyor. Sanatçının, özgeçmişi, kendisiyle ilgili basında çıkan haberler, sinema ve dizi fimleri, aldığı ödüller ve hakkında çıkan kitapların yer aldığı sitenin fikir üretim merkezi bölümüyle, proje önerisinde bulunulabiliyor. Şoray'a daha yakın olmak isteyenler ise, ''Fan Klüp'' ve ,''e-mail'' aracılığıyla sanatçıya kolay bir şekilde ulaşabilir.
 
Pop müzik sanatçısı Serdar Ortaç'a da, ''www.serdarortac.net'' adlı adresten ulaşmak mümkün. Sanatçı hakkında her türlü bilginin yer aldığı sitede, Ortaç'ın konserleri, albümleri ve yeni çalışmaları ile bilgisayarlar için, fotoğraflardan özel olarak hazırlaranan ''duvar kağıtları'' bölümü de bulunuyor. 

Gülben Ergen'in ''www.gulbenergen.com'' adlı sitesinde ise sanatçının klipleri, albümleri ve yeni çalışmaları hakkında fikir edinilebiliyor.  Ergen'in, fotoğraflarının sergilendiği ''ecard'' bölümünün de bulunduğu sitede, hayranlarından gelen bazı mesajlar da yayınlanıyor.
 
İnternette, siteleri bulunan bazı sanatçıların adresleri ise şöyle: 
''www.burcugunes.com'',
www.sibeltuzun.gen.tr''
''www.kubat.gen.tr''
''www.cemkaraca.net''
''www.cağdaşlailkdefa.com''
''www.aysegulaldinc.com''
''www.levent-yuksel.com''
''www.ferhattunc.net''
''www.özcandeniz.gen.tr''
''www.yavuzbingol.net''
''www.sumerezgu.net''
''www.muazzezersoy.com'' 
''www.ayselgurel.net''. 

Bu arada, ''www.fuatguner.com'', ''www.reyhan-karaca.net'', ''www.necoline.com'', ''www.aysenonline.com'' ile ''www.beyazshow.com'' adlı siteler de kısa bir süre sonra yayına girecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!