Samsung ve Logitech’e ödül üstüne ödül

Güncelleme Tarihi:

Samsung ve Logitech’e ödül üstüne ödül
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2007 00:00

Samsung ve Logitech, 2007 CES fuarında sergiledikleri ürünler ve ortaya koydukları teknolojilerle büyük takdir toplayan firmalar arasında yer aldılar.

Fuarda tam HD çözünürlüğe sahip likit kristal televizyonlarını, Mavidiş teknolojili ince MP3 çalarlarını, Windows Vista uyumlu monitörlerini, gelecek nesil Blu-ray disk çalarını ve A-VSB teknolojisini sergileyen Samsung, 12 farklı yenilikçilik ödülünün sahibi oldu. "Yüksek performanslı ve güzel tasarımlı ürünler verme sözümüz, 21’inci yüzyılda sayısal rönesansla sonuçlandı" diyen Samsung Electronics Yönetim Kurulu Başkanı Jong Yong Yun, bu yıl da hem ev, hem ev dışı kullanım için daha zengin sayısal deneyim sağlamayı vaat etti.
/images/100/0x0/55eb5b23f018fbb8f8bbe089

Bilgisayar aksesuarlarından dünya devi Logitech’in ise dokuz ürünü, tasarım ve mühendislik özelliklerinden dolayı yenilikçilik ödülüyle taçlandırıldı. Logitech Başkanı Guerrino De Luca, fuarda dünya çapındaki şirketler yepyeni ve ilgi çekici ürünler sunarken, böylesine saygın bir organizasyonda bu kadar çok Logitech ürününün ödüle layık görülmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Logitech’in ödül alan ürünleri arasında kablosuz lazer fareler, minimalist bir anlayışla tasarlanan klavyeler, oyun kontrolcüleri, hoparlörler, kameralar ve evrensel uzaktan kumandalar yer alıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!