Samsung’dan ‘hepsi-bir-arada’ NV3

Güncelleme Tarihi:

Samsung’dan ‘hepsi-bir-arada’ NV3
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2006 09:53

Samsung tarafından geliştirilen Digimax NV3, sahip olduğu pek çok yetenek ve kompakt yapısıyla hepsi-bir-arada ürünler arasında kendini kolayca belli ediyor. Ürün ile, asıl görevi olan fotoğraf çekme yeteneğinin yanı sıra film izlenebiliyor, müzik dinlenebiliyor, ses ve video kaydedilebiliyor.

Haberin Devamı

NV3, sadece 7.2 mega piksele sahip bir dijital fotoğraf makinesi olma özelliğinin yanı sıra bir MP3 Çalar, Taşınabilir Medya Çalar (PMP), metin görüntüleyici ve bir ses kayıt cihazı. 17.7mm ince, paslanmaz çelik gövde ve kolay kavranabilen benzersiz yuvarlak hatları, NV3’ü diğer dijital fotoğraf makinelerinden ayıran temel özellikler. 3x optik ve 5x dijital zuma sahip NV3 ile fotoğraf çekerken aynı anda müzik de dinlenebiliyor. NV3, daha kaliteli ses çıkışı için dahili stereo hoparlöre sahip ve istendiğinde harici bir hoparlöre de bağlanabiliyor.

Samsung’un ASR teknolojisini kullanan Digimax NV3, görüntüleri dengelemek için özel bir algoritma kullanıyor. Bu teknoloji sayesinde, hızlı hareket eden nesnelerin daha keskin görüntüleri yakalanabiliyor ve düşük ışık koşullarında daha net fotoğraflar çekilebiliyor.

Haberin Devamı

Ürün ile yüksek çözünürlüklü MPEG4 formatında (720x480 25 kare/sn) videolar çekilebiliyor, birlikte verilen Digimax Master yazılımı ile kullanıcılar profesyonel bir yönetmen gibi filmlerini kurgulayabiliyor.

Digimax NV3’ün özellikleri:

- Yüksek çözünürlük, 7.2 mega piksel 1/2.5’’ CCD, 3x optik zum
- Paslanmaz çelikten siyah ince gövde
- 2.5’’ (230K piksel) LCD ekran
- Çok fonksiyonlu dijital fotoğraf makinesi, taşınabilir medya çalar, MP3 çalar, ses kaydı, metin görüntüleyici, video kamera, taşınabilir disk
- Daha kaliteli ses çıkışı için ses efektleri (Normal, klasik, Dans, Caz, Canlı, Rock, stereo hoparlör ile 3D ses )
- Gelişmiş ASR ( Titremeye Karşı Sabitleyici ) fonksiyonu ile daha net fotoğraflar, ayrıca kırmızı göz düzeltme özelliği
- 1cm makro fonksiyonu
- 50-800 ISO değeri
- 16MB dahili hafıza ayrıca SD kart yuvası

Ürünün fiyatı ise 399$ + KDV.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!