Son dakika.. Sakarya'da TEM'de zincirleme kaza... İstanbul yönü bir süre ulaşıma kapandı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2019 14:20

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde TEM yolunda 3 TIR, bir kamyon ve otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı. TEM yolu İstanbul yönü yaklaşık 1,5 saat ulaşıma kapalı kaldı.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, otoyolun İstanbul yönünün Arifiye mevkisinde 07 TR 383 plakalı narenciye yüklü kamyon, Sinan Sır yönetimindeki 19 KP 071 plakalı hafriyat yüklü TIR, Celal Uçar'ın kullandığı 33 VKH 66 plakalı narenciye yüklü TIR, 34 BS 2990 konteyner yüklü TIR ile bir otomobilin karıştığı kaza meydana geldi.

Kazada, Celal Uçar yönetimindeki TIR alev aldı. Araçtaki yangın çevredeki vatandaşlar ve itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yaralanan Uçar, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Sinan Sır yönetimindeki hafriyat yüklü TIR ise yan yattı. TIR'da sıkışan Sır, itfaiye ve AFAD ekiplerinin yaklaşık bir saat süren uğraşı sonucu çıkarılabildi. Sır, sağlık ekiplerince Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kazada hafif yaralanan 2 kişi de hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Kapanan yol yapılan çalışmaların ardından saat 15.15 sıralarında tekrar ulaşıma açıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Son dakika.. Sakaryada TEMde zincirleme kaza... İstanbul yönü bir süre ulaşıma kapandı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!