Sahurda patlama korkuttu

Güncelleme Tarihi:

Sahurda patlama korkuttu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2007 11:32

ÇANAKKALE’de beyaz eşya tamiri yapan dükkanda meydana gelen şiddetli patlamayla birlikte yangın çıktı. Yangın kısa sürede söndürülürken, patlamanın etkisiyle çevredeki çok sayıda işyerinin camları kırıldı. Sahur vakti meydana gelen patlama sırasında ölen ya da yaralanan olmadı.

Haberin Devamı

Çanakkale’de İsmetpaşa Mahallesi Büyük Hamam Sokak'ta Zeki Şenoklar’a (36) ait beyaz eşya tamiri yapan dükkanda bugün saat 04.30 sıralarında şiddetli bir patlama meydana geldi. Çevrede oturanlara korku dolu anlar yaşatan patlamayla birlikte yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürülürken, dükkana tamir için getirilen buzdolaplarıyla çamaşır makinelerinden bazıları yandı.

Olay yerine gelen Çanakkale Emniyet Müdürlüğü bomba uzmanları ile itfaiye yetkilileri patlamanın, test amaçlı çalışır durumda bırakılan bir buzdolabının gazındaki sıkışmadan kaynaklanmış olabileceğini belirtti.

Sabah işyerlerine gelen esnaf, sokağı kırılan camlar nedeniyle harp meydanı gibi görünce şaşırdı. Kırılan çam parçalarını temizleyen esnaf, patlamanın sokakta kimsenin bulunmadığı sahur vaktinde meydana gelmesinin büyük bir şans olduğunu belirtti. Sokaktaki bir berber dükkanının güvenlik kamerasının da patlama anını kısmen görüntülediği anlaşıldı.

Haberin Devamı

Patlamanın meydana geldiği işyeri sahibi Zeki Şenoklar, dört ay önce de dükkanında belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktığını belirterek, “Şanssızlık yakamı bırakmıyor” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!