Sahur vakti kumarda basıldılar

Güncelleme Tarihi:

Sahur vakti kumarda basıldılar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2010 09:45

ASAYİŞ Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, Ramazan Ayı'nda da operasyonlarına aralıksız devam ediyor.

Fatih'te bir dernekte kumar oynandığını tespit eden polis ekipleri, adrese sahur vakti baskın düzenledi. Baskında 2'si kadın, 25 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan bazı kişiler, “Emniyetten kaçış yok. Ramazan'da da sobelendik" diye espri yaptı.

Aksaray'da dernek çatısı altında kumar oynatıldığını tespit eden ekipler, müşteri gibi kumarhaneye girdi. Tombala makinesinde şansını deneyen dedektifler, bir yandan da dışarıda bekleyen arkadaşlarına cep telefonlarıyla çağrı atarak baskının startını verdi. Baskın düzenleyen ekipler, içeride kumar oynayan biri yabancı uyruklu 2 kadın ile birlikte 25 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan bazı kişiler, yüzlerini gizlemek için ellerinden geleni yaparken, bazıları da, “Emniyetten kaçış yok. Ramazan'da da sobelendik” diye espri yaptı.

Baskında bir tombala makinesi, çok sayıda çinko pulu ile kartına el konulurken, gözaltına alınan şüphelilere Kabahatler Kanununa Muhalefet'ten 143 TL ceza kesileceği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!