Sahur vakti eski koca dehÅŸeti

Güncelleme Tarihi:

Sahur vakti eski koca dehÅŸeti
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 30, 2012 10:02

ANTALYA’da 1,5 yıl önce ayrıldığı eşinin evini sahurda basan kamyon şoförü M.E., 2 çocuğunun annesi kadını yüzünden ve elinden bıçakla yaraladı.

Olay, gece yarısı saat 03.00’de meydana geldi. Åžiddet uyguladığı eÅŸi 1,5 yıl önce boÅŸanan kamyon ÅŸoförü M.E., sahur vakti saat 03.00 sıralarında 2 çocuÄŸunun annesi Y.B.’nin evine geldi. Ä°ddiaya göre, evde yabancı bir erkek gören M.E. çılgına döndü. Ãœzerindeki bıçağı çeken M.E. önce eski eÅŸinin sevgilisi olduÄŸu iddia edilen kiÅŸiye saldırdı. Adı öğrenilemeyen sevgili, öfkeli kocanın elinden kaçarak kurtuldu. Eski eÅŸi Y.B.’yi yüzünden ve elinden ağır yaralayan M.E., daha sonra kaçtı.Â

Çığlıkları duyan site sakinleri polise haber verdi. Gelen polisler yüzü kanlar içerisindeki Y.B. için ambulans çağırdı. Yaralı kadın ambulans gelinceye kadar yaşadıklarını korku dolu gözlerle polislere anlattı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Y.B.’yi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Yüzünde derin kesikler oluşan Y.B., tedaviye alındı. Y.B.’nin oturduğu mahalledeki bir ilköğretim okulunda hademelik yaptığı öğrenildi.

Polis kaçan öfkeli kocayı her yerde ararken, bir görgü tanığı, evden çırılçıplak kaçan kişinin kendisinden üzerini örtmesi için gazete istediğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!