Sahte gelin olayı nedir? Türkiye'nin konuştuğu sahte gelin olayında son durum

Güncelleme Tarihi:

Sahte gelin olayı nedir Türkiyenin konuştuğu sahte gelin olayında son durum
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2021 16:37

Türkiye'nin konuştuğu 'sahte gelinler' olayında mağdurların sayısı artmaya devam ederken çetenin başı olduğu iddia edilen Yüksel Yılmaz ortaya çıktı. Çetenin içerisinde yer alan Melisay, Yüksel Yılmaz'ın kendisini Ağrı'dan yönettiğini iddia etmişti. Yılmaz ise 2013 yılından beri Kayseri'de olduğunu, her şekilde ispatlayabileceğini ifade etti. Stüdyoya gelen Yüksel Yılmaz'la yüzleşen Melisay, tehdit edildiğini söyledi. İşte Türkiye'nin konuştuğu sahte gelin olayında son durum...

Haberin Devamı

Sahte gelin Melisay'ın annesinin kızını bir televizyon programında araması ile bir evlilik çetesi ortaya çıktı. Melisay Tosun'un annesi Dilek Köse, kızının 2018 yılında Emirhan isimli bir kişiyle, henüz 16 yaşındayken kaçıp evlendiğini, daha sonra da sahte gelin olarak başkalarıyla evlendiğini anlatmıştı. 4 yıl eşi Emirhan ile bu işi yaptığını belirten Melisay, daha sonra sahte gelinleri yönettiği iddia edilen Yüksel Yılmaz’ın kendisine ulaştığını belirtmişti.

Sahte gelin Melisay'a sosyal medya üzerinden ulaştığı ve sahte gelin olmasını teklif ettiği iddia edilen Yüksel Hanım, Kayseri'den canlı yayına bağlandı. İddialar ardından Yüksel Yılmaz, stüdyoya geldi. Yüksel Hanım'ın kendisi Fatma olarak tanıttığını belirten Melisay canlı yayında kendisiyle yüzleşti. Kendisine yönelik suçlamaları kabul etmeyen Yüksel Yılmaz, programın canlı yayınına katıldı.

Haberin Devamı

Nehir Naz isimli sahte gelin tutuklandı

Artvin'li çobanı 40 bin lira dolandıran sahte gelin Nehir Naz tutuklandı! Nehir Naz takma isimli Hülya Söyler'in 300 bin liralık vurgun yaptığı tespit edildi.

Didem Arslan programına konu olan sahte gelin olayında son durum

Türkiye'nin 35 ilinde insanları mağdur ettiği öğrenilen ve toplamda 4 milyon 359 bin lira dolandırdığı ortaya çıkan evlilik çetesi hakkında çarpıcı gelişmeler her geçen gün yaşanmaya devam ederken, mağdurların sayısı giderek artıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!