Sağlık müdürünün makam otomobili yandı

Güncelleme Tarihi:

Sağlık müdürünün makam otomobili yandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2009 11:44

HATAY İl Sağlık Müdürü Dr. Bayram Kerkez'in bir açılışa katılmak üzere giderken içinde bulunduğu makam otomobili yanarak kullanılamaz hale gelirken Kerkez ile makam şoförü yara almadan kurtuldu.

Olay, saat 09.30 sıralarında Yayladağı İlçesi Şenköy Beldesi yakınlarında meydana geldi. İl Sağlık Müdürü Dr. Bayram Kerkez, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz'in de katılacağı Yayladağı İlçesi'ne bağlı Yenice Köyü'nde hayırsever Mehmet Alkan tarafından yaptırılan ilköğretim okulunun açılışına katılmak üzere makam şoförü Mahmut Çam yönetimindeki 31 DR 957 plakalı otomobille yola çıktı. Şenköy Beldesi'ne gelen otomobilin motor bölümü alev aldı. Şoför Çam, otomobili park edip, Kerkez ile birlikte kendilerini dışarı attı. Kısa sürede alevler içinde kalan otomobile, yakın bölgedeki Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait bir arazöz müdahale etti. Ancak otomobil tamamen yandı.
Otomobile dün bakım yapıldığını belirten Bayram Kerkez, “Otomobil yolda aniden alev aldı. Kısa sürede de yanıp kül oldu. Çok şükür bize bir şey olmadı” dedi. Vali Celalettin Lekesiz de gelip, İl Sağlık Müdürü Kerkez'e ‘geçmiş olsun' dileğinde bulunup bilgi aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!