Sağlık Bakanlığı’nın raporu başarı getirdi

Güncelleme Tarihi:

Sağlık Bakanlığı’nın raporu başarı getirdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2020 07:00

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, öğrencilerle yaptığı toplantıda, “Türkiye’nin birinci önceliği, bu ülkeye gerçekten demokrasiyi getirmektir. Demokrasiden yana olan bütün tarafları bir araya getirmek ve ortak hareket etmek zorundayız” dedi. Kılıçdaroğlu, üniversite öğrencileriyle videokonferans yoluyla yaptığı görüşmede, soruları da yanıtlayarak özetle şu mesajları verdi:

Haberin Devamı

“(İktidar olmak için sağ ile ittifak yapmak zorunluluk mu?) Bugün Türkiye’nin birinci önceliği bu ülkeye gerçekten demokrasiyi getirmektir. Biz onu şöyle tanımlıyoruz; 29 Ekim 1923’te kurulan Cumhuriyet’i demokrasiyle taçlandırmak. Millet ittifakının varlık nedeni de bu demokrasi ihtiyacından kaynaklanıyor.

EN YETENEKLİ EKİP

(Hükümetin COVID-19 ile ilgili politikalarıyla ne düşünüyoruz?) 2019’da Sağlık Bakanlığı, hekimlerin, akademisyenlerin, sağlık bilimcilerin katıldığı bir COVID raporu hazırlamıştı. 229 sayfalık bir rapor. Böyle bir olay olduğunda sağlık olarak hangi önlemleri alırız diye bir rapor hazırlamış. Rapor gayet güzel bir rapor. Zaten başarının nedeni de o raporun hazırlanması, hemen bir Bilim Kurulu’nun oluşturulması, Avrupa’nın en gelişmiş en yetenekli sağlık ekibinin de Türkiye’de olması. Sağlık konusunda bu önlem alındı ama işsizlik de çıkacak ortaya. 

BAKMADAN GEÇME!