‘Sağda solda konuşulana kulak asmayın’

Güncelleme Tarihi:

‘Sağda solda konuşulana kulak asmayın’
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2020 07:00

Cuma namazını Büyük Çamlıca Camisi’nde kılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin her geçen gün daha iyiye gittiğini belirterek, “Sağda solda konuşulanlara kulak asmayın” dedi. Erdoğan, koronavirüs uyarılarına dikkat edilmesini de istedi.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, cuma namazını kıldığı Büyük Çamlıca Camisi’nde cemaate seslendi. Erdoğan, “Ülke olarak, millet olarak her geçen gün hamdolsun daha iyiye gidiyoruz. Sağda-solda konuşulanlara hiç kulak asmayın. Ülkemiz askeri alanda olsun, ekonomide olsun, eğitimde, ulaşımda, enerjide olsun, görüyorsunuz müjdeleri alıyorsunuz. Ve bunların devamı aynen gelecek, geliyor diyebilirim. Her geçen gün geçmişe göre daha iyi bir konumdayız” dedi. Koronavirüs uyarısında da bulunan Erdoğan, “Kurallara uyarsak, çok çok hayırlı olacaktır. Lütfen uyarılara dikkat edersek çok çok isabetli, hayırlı olacaktır. Zira gerek bu vefatlar, gerekse hastanelerdeki bu yatan kardeşlerimiz bunlar bizler için, ülkemiz için, milletimiz için birer uyarı” diye konuştu.

Haberin Devamı

GİRESUN’A GİDİYOR

‘Sağda solda konuşulana kulak asmayın’

Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Giresun’da selden etkilenen vatandaşlarla görüşürken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı cep telefonu ile aradı. Erdoğan, Espiye’nin Ericek köyünden görüştüğü vatandaşlara, “Nasip olursa inşallah pazartesi günü ben de Giresun’da olacağım. Vereceğimiz destekleri yine sizlerle paylaşacağız. İnşallah en az hasarla sürece atlatmış olacağız” diye seslendi. Erdoğan, toprak altındaki araçlardan yaklaşık 160’ının bedelini ödediklerine işaret ederek “Bunlar ödenmeye devam edilecek. Bir taraftan tabii TOKİ büyük bir gayretle, süratle yıkılan evlerin yerine yenilerini yapacak. Bu devlet milletini yalnız bırakmaz. Hiç endişeniz olmasın” dedi.

TAKSİ DURAĞINI ZİYARET ETTİ

Erdoğan, Üsküdar Nato taksi durağını da ziyaret etti. Burada vatandaşlarla sohbet ederek çay içen Erdoğan, vatandaşlarla fotoğraf da çektirdi. Erdoğan bir taksi şoförünün sağlık çalışanı olan eşiyle de telefonda görüntülü olarak konuştu. 

BAKMADAN GEÇME!