Şafak Sezer'den ablasına Fırıldak yanıtı

Güncelleme Tarihi:

Şafak Sezerden ablasına Fırıldak yanıtı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2013 17:49

GEZİ Parkı olaylarının ardından eleştirilerin odağında yer alan oyuncu Şafak Sezer, ablası Gönül Akpınar’ın sözleriyle ilgili olarak, "Ailemle görüşmüyorum, bu sekizinci yılım" dedi.

Haberin Devamı

Eşi ve çocuklarıyla birlikte tatil için bir süredir Antalya’da bulunan Şafak Sezer, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk’ü makamında ziyaret etti. Vali Öztürk ile yaklaşık yarım saat görüşen Sezer, daha sonra DHA muhabirine Gezi olayları ve yeni filmiyle ilgili açıklamada bulundu.

Şafak Sezer, birkaç gün önce Mısır’da yaşananlara yönelik sosyal medya üzerinden tepkisini gösteren ve twitter hesabından herkesi Rabia işaretini paylaşmaya davet etmişti. Sezer, "Biz her işaretin arkasındayız. Gezi’de ölen 5 kardeşimiz için, orada şehit olan polis memuru için. Bugün Suriye’de atılan kimyasal bomba, Reyhanlı. Yani biz daha yeni yeni bu tür şeylere giriyoruz. Eskiden izleyip üzülüyorduk ama şimdi bu mesajları paylaşıyoruz. Savaş her yerde çok kötü. Kim olursa olsun, kimlikleri ne olursa olsun çok kötü. Hepsine başsağlığı diliyorum. Hepsine de destek vermeye çalışıyorum" dedi.

Haberin Devamı

BENİM BAKIŞ AÇIM BU

Gezi Parkı olayları sonrasında kendisinin itibarsızlaştırıldığını öne süren Şafak Sezer, şunları söyledi:

"Olanlar hoş değil. Ben de öyle izliyorum onlar gibi. Benim yaptığım bir şey yok. Ben gittim, o kalabalıkta durdum. Ne yapılıyorsa yaptım, geri döndüm. Bana uymayan bir hadise oldu. Çünkü ikinci, üçüncü, dördüncü, beşinci gün çok tekrarlanmaya başlayınca, bu yavaş yavaş başka yerlere sıkıntı vermeye başladı. Ama ben gittim ilk gün o arkadaşlarla. Kim varsa orada, tribünden arkadaşlar vardı, sanatçı arkadaşlar vardı. Gezi Parkı’na hala çıkamadım ama Barbaros Bulvarı’nda onların eylemlerine destek verdim, yaptım. Ama iş dönüş yoluna geldi, öyle bir durum yok. Oraya siyasi kimliği ne olursa olsun herkes çıktı, yaptı. Zaten benim bakış açım bu. Ülkede hizmet, sağlık her şey çok yolunda gidiyorsa hiçbir siyasi partinin kimliği beni ilgilendirmiyor, sadece hizmet ilgilendiriyor."

AİLEMLE GÖRÜŞMÜYORUM

Ablası Gönül Akpınar’ın kendisi hakkında söylediği sözlerle ilgili olarak da Şafak Sezer, "Ben ailemle görüşmüyorum, bu yıl sekizinci yılım. Hakikaten ne haber alabiliyorum, ne görüşebiliyorum. Çünkü bir kırgınlık var aramızda. Ablam böyle düşünmüş, olabilir. Yani o işin arkasında bir yeri yıkmak, kim olursa olsun, abla değil kendi kardeşimin dışında ailemden başka biri de olsa aynısını düşünürüm" diye konuştu.

Haberin Devamı

Oyuncu Şafak Sezer, ayrıca ’Kolpaçino 3’ için Antalya’da mekan bakıyor. Başrollerini Aydemir Akbaş ile paylaştığı ’Kolpaçino’ filminin 3’üncüsü için start vermeye hazırlandıklarını anlatan Sezer, "Aydemir Akbaş’ın şöyle bir problemi var, sıcak bir iklim istiyor. Eğer setten birkaç kişi bu sıcaktan ölmezse, Aydemir ağabeyi buraya getireceğiz" dedi.

Kafasındaki tek şeyin ’Kolpaçino 3’ olduğunu belirten Şafak Sezer, "Çok keyifli çok güzel bir sinema filmi olacak. Gerçek bir hikaye bu da, ilk filmdeki gibi" diye konuştu. Sonbahar döneminde senaryosu bitmesi beklenen ’Kolpaçino 3’ün çekimlerinin yaklaşık 5 hafta süreceğini vurgulayan Şafak Sezer, "2014’e hazır olması lazım projenin. Kışın çekeceğimiz için sıcak iklimde ya seneye Ramazan Bayramı’na ya da Kurban Bayramı’na yetişir" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!